Μαγικές εικόνες του χιονισμένου Ψηλορείτη στα 2.456 μέτρα υψόμετρο

Ένα ανεπανάληπτο ορειβατικό «ταξίδι» στην ομορφιά του Ψηλορείτη ζήσαν σε μια ορειβατική πορεία που οδήγησε μια παρέα έμπειρων ορειβατών στην υψηλότερη κορυφή, τον Τίμιο Σταυρό.

Η περιπέτεια ξεκίνησε με μια ομάδα θαρραλέων ορειβατών που αποφάσισαν να εξερευνήσουν τον εντυπωσιακό Ψηλορείτη, χαράσσοντας τη διαδρομή τους μεταξύ των λευκών εκτάσεων χιονιού. Η κορυφή του Τιμίου Σταυρού, που υψώνεται στα 2.456 μέτρα, αποτέλεσε τον προορισμό τους.

Ο Ψηλορείτης, καλυμμένος από το χιόνι, προσέφερε ένα μοναδικό θέαμα όπως το αποτύπωσαν οι ορειβάτες καθώς προχωρούσαν στα λευκά μονοπάτια. Ο Μπάμπης Φαλαγάρας, εξαιρετικός φωτογράφος και πάθος του ορειβατικού τρόπου ζωής, κατέγραψε κάθε στιγμή του ταξιδιού με εντυπωσιακές φωτογραφίες.

Η κορυφή του Τιμίου Σταυρού προσέφερε μια απίστευτη πανοραμική θέα, ενισχύοντας την αίσθηση της επιτυχίας στους ορειβάτες. Ο παγετώνας που σκληραίνει το τοπίο, η αίσθηση της ελευθερίας στην κορυφή καταγράφηκαν με εξαιρετική ποιότητα.https://e-mesara.gr/oreivates-sto-chionismeno-timio-stayro-ston-psiloreiti/https://www.daynight.gr/

Τα σχόλια είναι κλειστά.