«Μαγνήτης» επισκεπτών το Καρναβάλι για το Ρέθυμνο

Ημερομηνία:

«Μαγνήτης» επισκεπτών το Καρναβάλι για το Ρέθυμνο
Πάνω από 2000 κλίνες έχουν σχεδόν γεμίσει ήδη για το τελευταίο τριήμερο

Μία εβδομάδα πριν το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι του 2025 και όλα δείχνουν πως και φέτος η πόλη μας αποτελεί πόλο έλξης για χιλιάδες επισκέπτες, που ήδη έχουν κάνει το «κουμάντο» τους και έχουν φροντίσει να κλείσουν δωμάτιο για περάσουν το τελευταίο τριήμερο ή διήμερο στο Ρέθυμνο.

Όπως και πέρυσι, ξεπερνούν τις δύο χιλιάδες ήταν τα διαθέσιμα κρεβάτια στο Ρεθύμνου, εντός και εκτός της πόλης, που είχαν καταγράψει ο Σύλλογος Ξενοδόχων και ο Σύλλογος Ενοικιαζομένων Δωματίων. Σε αυτά δεν υπολογίζονται τα καταλύματα τύπου AirBnB, που λειτουργούν αυτόνομα και είναι εξίσου εκατοντάδες, όπως εκτιμάται.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Ρεθύμνου Χαράλαμπο Μπιρλιράκη, ήδη από την περασμένη εβδομάδα οι κρατήσεις φαίνονταν να κινούνται σε πολύ καλά επίπεδα και μάλιστα, όπως ανέφερε στην Κ.Ε. «φαίνεται να κινήθηκαν πιο νωρίς από άλλες χρονιές και οι κρατήσεις και το ενδιαφέρον του κόσμου».

Αυτό σημαίνει ότι ήδη η πληρότητα είναι πολύ υψηλή και μέσα στις επόμενες ημέρες αυτή η τάση θα κορυφωθεί.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι διαθέσιμα δωμάτια υπάρχουν σε ξενοδοχεία πόλης, που λειτουργούν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, αλλά και σε άλλα που ανοίγουν ειδικά για το τριήμερο του καρναβαλιού. Μην ξεχνάμε βέβαια και τους επισκέπτες μας, που επιλέγουν την πόλη μας για το μεγαλύτερο γεγονός του Ρεθύμνου και θα διαμείνουν σε σπίτια συγγενών και φίλων.
Η τάση είναι οι επισκέπτες να κλείνουν δωμάτιο για το Σάββατο κυρίως, αλλά και για την Κυριακή, συνδυάζοντας το διήμερο του Καρναβαλιού με την γιορτή της Καθαράς Δευτέρας, που επίσης έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο νομό μας με αρκετά δρώμενα σε χωριά και οικισμούς.https://www.goodnet.gr/

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δομή Βρεφονηπιακού Σταθμού του Δήμου Μυλοποτάμου στο...

Ο Δήμος Μυλοποτάμου ανακοινώνει ότι από την Πέμπτη 1η...

Μανώλης Κονταρός: Από το λαούτο στη μικρή...

Μια εντελώς διαφορετική εμπειρία ετοιμάζεται να ζήσει ο Μανώλης...

Δομή Βρεφονηπιακού Σταθμού του Δήμου Μυλοποτάμου στο...

Ο Δήμος Μυλοποτάμου ανακοινώνει ότι από την Πέμπτη 1η...

Μανώλης Κονταρός: Από το λαούτο στη μικρή...

Μια εντελώς διαφορετική εμπειρία ετοιμάζεται να ζήσει ο Μανώλης...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Χρυσοχοΐδης στο Mega News 104.6: «Μετατρέπεται σε κακούργημα η τηλεφωνική απάτη σε βάρος ηλικιωμένων»

Οι τηλεφωνικές εξαπατήσεις εναντίον ηλικιωμένων αποτελούν πλέον σοβαρή απειλή,...

Το ήσυχο ελληνικό νησί που μένει «αναλλοίωτο» για αιώνες και αναμένεται να γίνει top τουριστικός προορισμός το 2027

Διεθνή μέσα ενημέρωσης επισημαίνουν, ότι μετά την κινηματογραφική επιτυχία...

Το δικαίωμα στην… τεμπελιά και με τη «σφραγίδα» της επιστήμης

Το δικαίωμα στην τεμπελιά, έστω και το Σαββατοκύριακο, έρχεται...

Τελικά, η μακροζωία είναι κληρονομική; Ίσως ναι, δείχνει νεότερη μελέτη

Νέα έρευνα αποτυπώνει πως τα παιδιά των αιωνόβιων είχαν...