Μαλεβίζι: On Line οι δηλώσεις ζημιών από το σεισμό

Ημερομηνία:

Μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Μαλεβιζίου αλλά και μέσω της δωρεάν εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα «Δημότης Μαλεβιζίου» μπορούν οι κάτοικοι του Δήμου αλλά και επιχειρηματίες να δηλώνουν τις ζημιές που έχουν υποστεί οικείες και κτίρια από το σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου.

Στην ιστοσελίδα του Δήμου έχει δημιουργηθεί ειδική φόρμα με τίτλο «On line Δήλωση Ζημιών από Σεισμό» όπου εκεί θα πρέπει να συμπληρώσουν οι ενδιαφερόμενοι τα στοιχεία που απαιτούνται.
Στην εφαρμογή «Δημότης Μαλεβιζίου» οι πολίτες θα πρέπει να επιλέξουν την ενότητα Πιστοποιητικά και στη συνέχεια Έκτακτα Αιτήματα και On Line Δήλωση Ζημιών από Σεισμό. Ειδικά για την εφαρμογή «Δημότης Μαλεβιζίου» θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να κάνουν αναβάθμιση της εφαρμογής μέσω play store ή app store.

Με τον τρόπο αυτό άμεσα οι δηλώσεις για τις ζημιές καταγράφονται στην ειδική βάση δεδομένων ώστε να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι πότε θα γίνει έλεγχος από κλιμάκιο μηχανικών για την καταγραφή των ζημιών.
Ο Δήμος Μαλεβιζίου είναι από το πρωί της Δευτέρας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και τα συναρμόδια υπουργεία για την άμεση καταγραφή των ζημιών από το σεισμό.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Αμμουδάρα: Μεταφέρεται στο Θριάσιο ο 40χρονος Νίκος...

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 40χρονος εγκαυματίας που...

Ηράκλειο:Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής για το δωρεάν...

Από την Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου ως την Παρασκευή 5...

Αμμουδάρα: Μεταφέρεται στο Θριάσιο ο 40χρονος Νίκος...

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 40χρονος εγκαυματίας που...

Ηράκλειο:Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής για το δωρεάν...

Από την Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου ως την Παρασκευή 5...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Νέο εργασιακό νομοσχέδιο: 17 ερωτήσεις και απαντήσεις για τις αλλαγές στην αγορά εργασίας

Το υπουργείο Εργασίας παρουσιάζει, μέσα από 17 ερωτήσεις και...

ΔΕΘ 2025: Καταργείται η προσωπική διαφορά, τι αλλάζει για το επίδομα των 250 ευρώ

Τι περιλαμβάνει το πακέτο που θα έχει μαζί του...

Ενεργή συμμετοχή της Ελλάδας στην κατάσβεση των δασικών πυρκαγιών σε Ισπανία και Πορτογαλία

Ο Γιάννης Κεφαλογιάννης με ανάρτηση του, ενημέρωσε για τις...