Μαλεβίζι: Προσβάσιμη σε όλους η παραλία της Λυγαριάς με το σύστημα αυτόνομης πρόσβασης στη θάλασσα για άτομα με αναπηρίες

Ημερομηνία:

Ο Δήμος Μαλεβιζίου σε συνεργασία με τη ΜΑΕΔΗΜ και με τη χορηγία της εταιρείας Χαλκιαδάκης ΑΕ εγκατέστησαν το σύστημα πρόσβασης SeaTrac καθώς και τις απαραίτητες συνοδευτικές υποδομές (αποδυτήρια, τουαλέτα, θέσεις στάθμευσης ΑμεΑ) στην παραλία της Λυγαριάς.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας μαζί με την διευθύνουσα σύμβουλο της εταιρείας Χαλκιαδάκης ΑΕ Χριστίνα Χαλκιαδάκη, ο Πρόεδρος της ΜΑΕΔΗΜ Γρηγόρης Περυσινάκης και ο Αντιπρόεδρος Γιάννης Παντερής, βρέθηκαν στην παραλία της Λυγαριάς μαζί με την διευθύνουσα σύμβουλο της εταιρείας Χαλκιαδάκης ΑΕ Χριστίνα Χαλκιαδάκη και είδαν από κοντά το σύστημα SEATRAC.

«Η τοποθέτηση αυτού του συστήματος αυτόνομης πρόσβασης στη θάλασσα αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση της δημιουργίας ενός περιβάλλοντος χωρίς αποκλεισμούς. Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι δημότες και επισκέπτες μας, ανεξαρτήτως κινητικών δυνατοτήτων, θα μπορούν να απολαύσουν την ομορφιά της θάλασσας και τις ευκαιρίες αναψυχής που προσφέρει.» ανέφερε ο Μενέλαος Μποκέας ευχαριστώντας θερμά την εταιρεία Χαλκιαδάκης ΑΕ και προσωπικά την κ Χριστίνα Χαλκιαδάκη, για την στήριξη της προς το Δήμο Μαλεβιζίου.

Το σύστημα αυτόνομης πρόσβασης που εγκαταστάθηκε είναι σχεδιασμένο για να επιτρέπει στα άτομα με αναπηρία να εισέρχονται και να εξέρχονται από τη θάλασσα με ασφάλεια και ανεξαρτησία.
Τα Άτομα με Αναπηρία μπορούν να αποκτήσουν το δικό τους τηλεχειριστήριο για το SEATRAC δωρεάν μέσα από την ιστοσελίδα tobea.gr.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο: Αποσωληνώθηκε η 3χρονη που είχε κακοποιηθεί...

Χωρίς τεχνική υποστήριξη αναπνέει πλέον το 3χρονο κακοποιημένο κοριτσάκι...

Αυτοψία και επιθεώρηση των εργασιών στον Άγιο...

Την απόλυτη ικανοποίησή τους από την αυτοψία στο μνημείο...

Ηράκλειο: Αποσωληνώθηκε η 3χρονη που είχε κακοποιηθεί...

Χωρίς τεχνική υποστήριξη αναπνέει πλέον το 3χρονο κακοποιημένο κοριτσάκι...

Αυτοψία και επιθεώρηση των εργασιών στον Άγιο...

Την απόλυτη ικανοποίησή τους από την αυτοψία στο μνημείο...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ο καύσωνας της Ευρώπης έρχεται στην Ελλάδα

Ακραίες οι συνθήκες στην Ευρώπη από τον μεγάλο σε...

Γιατί τελειώνουν Market Pass και επιδόματα; Το «κραχ» και το Plan B του Μαξίμου

Τα κλειστά Στενά του Ορμούζ φέρνουν «μαύρες τρύπες» σε...

3,4 εκατ. τουρίστες από το εξωτερικό στο πρώτο τρίμηνο

Σημαντική αύξηση της ταξιδιωτικής κίνησης από Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία...

Η Ελλάδα «hot spot» της υπερθέρμανσης

Η έρευνα της επιθεώρησης «Τhe Lancet» - Χρήστος Ζερεφός...