Μαλεβίζι: Προσβάσιμη σε όλους η παραλία της Λυγαριάς με το σύστημα αυτόνομης πρόσβασης στη θάλασσα για άτομα με αναπηρίες

Ημερομηνία:

Ο Δήμος Μαλεβιζίου σε συνεργασία με τη ΜΑΕΔΗΜ και με τη χορηγία της εταιρείας Χαλκιαδάκης ΑΕ εγκατέστησαν το σύστημα πρόσβασης SeaTrac καθώς και τις απαραίτητες συνοδευτικές υποδομές (αποδυτήρια, τουαλέτα, θέσεις στάθμευσης ΑμεΑ) στην παραλία της Λυγαριάς.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας μαζί με την διευθύνουσα σύμβουλο της εταιρείας Χαλκιαδάκης ΑΕ Χριστίνα Χαλκιαδάκη, ο Πρόεδρος της ΜΑΕΔΗΜ Γρηγόρης Περυσινάκης και ο Αντιπρόεδρος Γιάννης Παντερής, βρέθηκαν στην παραλία της Λυγαριάς μαζί με την διευθύνουσα σύμβουλο της εταιρείας Χαλκιαδάκης ΑΕ Χριστίνα Χαλκιαδάκη και είδαν από κοντά το σύστημα SEATRAC.

«Η τοποθέτηση αυτού του συστήματος αυτόνομης πρόσβασης στη θάλασσα αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση της δημιουργίας ενός περιβάλλοντος χωρίς αποκλεισμούς. Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι δημότες και επισκέπτες μας, ανεξαρτήτως κινητικών δυνατοτήτων, θα μπορούν να απολαύσουν την ομορφιά της θάλασσας και τις ευκαιρίες αναψυχής που προσφέρει.» ανέφερε ο Μενέλαος Μποκέας ευχαριστώντας θερμά την εταιρεία Χαλκιαδάκης ΑΕ και προσωπικά την κ Χριστίνα Χαλκιαδάκη, για την στήριξη της προς το Δήμο Μαλεβιζίου.

Το σύστημα αυτόνομης πρόσβασης που εγκαταστάθηκε είναι σχεδιασμένο για να επιτρέπει στα άτομα με αναπηρία να εισέρχονται και να εξέρχονται από τη θάλασσα με ασφάλεια και ανεξαρτησία.
Τα Άτομα με Αναπηρία μπορούν να αποκτήσουν το δικό τους τηλεχειριστήριο για το SEATRAC δωρεάν μέσα από την ιστοσελίδα tobea.gr.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Στις 21 Σεπτεμβρίου έρχεται το 11ο Διεθνές...

Από 21/9 έως 11/10 διακεκριμένοι γλύπτες θα δημιουργούν στο...

Στην παρουσίαση της νέας εφαρμογής για γρήγορη...

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας Στην παρουσίαση της νέας...

Στις 21 Σεπτεμβρίου έρχεται το 11ο Διεθνές...

Από 21/9 έως 11/10 διακεκριμένοι γλύπτες θα δημιουργούν στο...

Στην παρουσίαση της νέας εφαρμογής για γρήγορη...

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας Στην παρουσίαση της νέας...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Δήμος Ρεθύμνης:Ξεκινά το πρόγραμμα «Άθληση και Γυναίκα»

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών του...

Ανακοίνωση ΚΤΕΛ Χανίων Ρεθύμνου για το περιστατικό με ανήλικα παιδιά

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «ΚΤΕΛ ΧΑΝΙΩΝ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΑΕ» Με...

Ο Δήμος Χανίων στην Ημέρα Ελληνικών Πόλεων του CIVINET, στο πλαίσιο του CIVITAS Forum 2026

Στην Ημέρα Ελληνικών Πόλεων, που διοργάνωσε το CIVINET Greece–Cyprus...

Διεθνές επίκεντρο του SUP ο Άγιος Νικόλαος

Περισσότεροι από 200 αθλητές από 20 και πλέον χώρες...