Μαλεβίζι: Στο Αστυράκι ο Μενέλαος Μποκέας

Ημερομηνία:

Στο Αστυράκι βρέθηκε χθες ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, μαζί με τους ανθρώπους που πλαισιώνουν την παράταξή του «Το Μαλεβίζι Μπορεί», στο πλαίσιο του πρώτου κύκλου διαβούλευσης του προγράμματος του συνδυασμού με τις τοπικές κοινωνίες.

Σε δηλώσεις του ο Μενέλαος Μποκέας ανέφερε:

«Στο Αστυράκι, ένα σημαντικό οικισμό του ορεινού Μαλεβιζίου, φορείς και κάτοικοι λειτουργούν ως μια μεγάλη παρέα. Συνειδητοποίησαν νωρίς πως η σύνθεση και η συμμετοχή, μόνο οφέλη μπορεί να αποδώσει για την περιοχή τους. Ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και μας υποδέχτηκαν ζεστά. Μαζί μιλήσαμε για όλα όσα τους απασχολούν. Τις αγωνίες τους για το μέλλον του τόπου, τους προβληματισμούς τους για την αναπτυξιακή του ταυτότητα, τα όνειρά τους για το Μαλεβίζι που αγαπούν. Το βλέμμα τους όμως γεμίζει μια μεγάλη προσδοκία: να δουν ξανά τον τόπο τους ζωντανό, να ακούσουν ξανά τις φωνές των παιδιών τους στις γειτονιές, να ζήσουν ξανά τη ζεστασιά της δημιουργίας, επενδύοντας στην ιδιαίτερη πατρίδα τους.

Αυτό για εμάς είναι η μεγάλη πρόκληση για το Μαλεβίζι της επόμενης μέρας. Να σχεδιάσουμε στρατηγικά την αναπτυξιακή ταυτότητα του Δήμου μας, δημιουργώντας τις αναγκαίες συνθήκες, που θα συγκρατήσουν τους νέους στον τόπο τους. Να δημιουργήσουμε υπεραξίες που θα βασίζονται στα δυνατά χαρτιά της γης μας: τον πρωτογενή τομέα, το φυσικό περιβάλλον, τον τουρισμό, τον πολιτισμό. Μαγικά ραβδιά δεν υπάρχουν, υπάρχουν όμως στρατηγικές προτάσεις και ενέργειες ρεαλιστικές, που χτίζουν βήμα – βήμα, τα επιθυμητά αποτελέσματα».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Πάμε? Το πολιτιστικό ημερολόγιο του Δήμου Ηρακλείου

Συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται ή πραγματοποιούνται με...

Στη Λότζια ο Πρέσβης της Λιθουανίας στην...

Τον νέο Πρέσβη της Λιθουανίας στην Ελλάδα Andrius Kalindra...

Πάμε? Το πολιτιστικό ημερολόγιο του Δήμου Ηρακλείου

Συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται ή πραγματοποιούνται με...

Στη Λότζια ο Πρέσβης της Λιθουανίας στην...

Τον νέο Πρέσβη της Λιθουανίας στην Ελλάδα Andrius Kalindra...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Κρήτη: Οκτώ θέσεις γιατρών σε Κέντρα Υγείας – Ποιες περιοχές αφορά η νέα προκήρυξη

Η σχετική απόφαση δημοσιεύθηκε στη «Διαύγεια» και προβλέπει συνολικά...

Ένοχοι οι 9 από τους 10 για την υπόθεση κοκαΐνης στα Χανιά

Η πολύκροτη υπόθεση διακίνησης κοκαΐνης στα Χανιά, είχε αποκαλυφθεί...

Η επόμενη ημέρα της ήττας Τραμπ: Ο Βανς κοιτάζει το 2028, ο Χέγκσεθ κινδυνεύει και ο Μασκ μετρά τις απώλειες

Η απώλεια του Κογκρέσου πυροδοτεί εσωτερικές ανακατατάξεις στους Ρεπουμπλικανούς....