Μαλεβίζι:«Συνεργασία Ευθύνης» συνεχίζονται οι περιοδείες στις γειτονιές και τα χωριά του Δήμου

Ημερομηνία:

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι περιοδείες για τον υποψήφιο Δήμαρχο Μαλεβιζίου, Δημήτρη Πιτσικάκη και τους υποψήφιους, οι περιοδείες σε όλο το Μαλεβίζι.

Τις προηγούμενες ημέρες επισκέφθηκε διαδοχικά τη Μονή, την Τύλισο, το Αστυράκι, το Καμαράκι, Αηδονοχώρι, Καμαριώτη και τις Γωνιές, αλλά και πολλές γειτονιές στο Γάζι, όπως Αγάκου Μετόχι – Άγιοι Θεόδωροι, Κολυβά.

Σε κάθε επίσκεψη η υποδοχή στη « Συνεργασία Ευθύνης» κερδίζει αγάπη και εμπιστοσύνη.

Οι κάτοικοι βλέπουν δυνατό αρχηγό, έναν αρχηγό που από την πρώτη στιγμή τους κέρδισε την καρδιά και μια ομάδα ενωμένη και δυνατή έτοιμη, για την επόμενη ημέρα.

Μεταφέρουν συνεχώς τα προβλήματα που επιτέλους περιμένουν να δρομολογηθούν.

Προβλήματα κοινά σε πολλές περιοχές τόσο στον αστικό ιστό όσο και στην ενδοχώρα. Διανοίξεις δρόμων, βελτίωση οδικού δικτύου, παιδικές χαρές, αποκομιδή απορριμμάτων, ύδρευση, άδρευση, και ανάδειξη πολιτιστικών σημείων πρώτα στις διεκδικήσεις τους.

Ενημερώνονται για το σχέδιο δράσης και τις προτεραιότητες και αγκαλιάζουν την παράταξη που ήρθε στο Μαλεβίζι για να κάνει την ανατροπή.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι κάποιες από τις περιοδείες ξεπερνούν κάθε προσδοκία από την ανταπόκριση του κόσμου αλλά και τη φιλοξενία.

«Αυτές οι περιοδείες είναι η δύναμη μας και η αρχή της επαφής που θα έχουμε. Δεν θα είμαστε εδώ μόνο προεκλογικά, θα είμαστε δίπλα σας», δηλώνει ο επικεφαλής, Δημήτρης Πιτσικάκης, με κάθε ευκαιρία.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 28ηςΟκτωβρίου...

Με την δέουσα λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός της Εθνικής...

Ηράκλειο:Το Μαλεβιζί τίμησε την Εθνική Επέτειο της...

Μεν. Μποκέας : «Η ελευθερία δεν χαρίστηκε ποτέ. Κερδήθηκε...

Ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 28ηςΟκτωβρίου...

Με την δέουσα λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός της Εθνικής...

Ηράκλειο:Το Μαλεβιζί τίμησε την Εθνική Επέτειο της...

Μεν. Μποκέας : «Η ελευθερία δεν χαρίστηκε ποτέ. Κερδήθηκε...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ισπανία: Τα 17 λεπτά που οδήγησαν στη σιδηροδρομική τραγωδία

Σοβαρά ερωτήματα για τις εντολές του κέντρου ελέγχου μετά...

Πόθεν έσχες: Σταθερά στις 31 Δεκεμβρίου η προθεσμία – Τι ισχύει από φέτος

Το πόθεν έσχες αποκτά έτσι για πρώτη φορά μια...

Δέματα από χώρες εκτός ΕΕ: Τι αλλάζει στις χρεώσεις από την 1η Νοεμβρίου

Από την 1η Νοεμβρίου τίθεται σε εφαρμογή ένα νέο...