Μαλεβίζι:«Συνεργασία Ευθύνης» συνεχίζονται οι περιοδείες στις γειτονιές και τα χωριά του Δήμου

Ημερομηνία:

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι περιοδείες για τον υποψήφιο Δήμαρχο Μαλεβιζίου, Δημήτρη Πιτσικάκη και τους υποψήφιους, οι περιοδείες σε όλο το Μαλεβίζι.

Τις προηγούμενες ημέρες επισκέφθηκε διαδοχικά τη Μονή, την Τύλισο, το Αστυράκι, το Καμαράκι, Αηδονοχώρι, Καμαριώτη και τις Γωνιές, αλλά και πολλές γειτονιές στο Γάζι, όπως Αγάκου Μετόχι – Άγιοι Θεόδωροι, Κολυβά.

Σε κάθε επίσκεψη η υποδοχή στη « Συνεργασία Ευθύνης» κερδίζει αγάπη και εμπιστοσύνη.

Οι κάτοικοι βλέπουν δυνατό αρχηγό, έναν αρχηγό που από την πρώτη στιγμή τους κέρδισε την καρδιά και μια ομάδα ενωμένη και δυνατή έτοιμη, για την επόμενη ημέρα.

Μεταφέρουν συνεχώς τα προβλήματα που επιτέλους περιμένουν να δρομολογηθούν.

Προβλήματα κοινά σε πολλές περιοχές τόσο στον αστικό ιστό όσο και στην ενδοχώρα. Διανοίξεις δρόμων, βελτίωση οδικού δικτύου, παιδικές χαρές, αποκομιδή απορριμμάτων, ύδρευση, άδρευση, και ανάδειξη πολιτιστικών σημείων πρώτα στις διεκδικήσεις τους.

Ενημερώνονται για το σχέδιο δράσης και τις προτεραιότητες και αγκαλιάζουν την παράταξη που ήρθε στο Μαλεβίζι για να κάνει την ανατροπή.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι κάποιες από τις περιοδείες ξεπερνούν κάθε προσδοκία από την ανταπόκριση του κόσμου αλλά και τη φιλοξενία.

«Αυτές οι περιοδείες είναι η δύναμη μας και η αρχή της επαφής που θα έχουμε. Δεν θα είμαστε εδώ μόνο προεκλογικά, θα είμαστε δίπλα σας», δηλώνει ο επικεφαλής, Δημήτρης Πιτσικάκης, με κάθε ευκαιρία.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Θλίψη στην ALS Κοινότητα για τον χαμό...

Η κηδεία της 27χρονης θα γίνει την Πέμπτη στο...

Δήμος Ηρακλείου:Συνεχίζεται με μεγάλη συμμετοχή του κοινού...

Συνεχίζεται με μεγάλη συμμετοχή του κοινού το 11ο Φεστιβάλ...

Θλίψη στην ALS Κοινότητα για τον χαμό...

Η κηδεία της 27χρονης θα γίνει την Πέμπτη στο...

Δήμος Ηρακλείου:Συνεχίζεται με μεγάλη συμμετοχή του κοινού...

Συνεχίζεται με μεγάλη συμμετοχή του κοινού το 11ο Φεστιβάλ...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τέλος οι απλές αποδείξεις στα βενζινάδικα από 1η Ιανουαρίου

Μόνο τιμολόγια με ΑΦΜ πελάτη. Στον καθορισμό πρόσθετων ενδείξεων οι...

Θλίψη στην ALS Κοινότητα για τον χαμό της Ράνιας

Η κηδεία της 27χρονης θα γίνει την Πέμπτη στο...

Ευρωβαρόμετρο: Η γενιά που θα ζήσει χειρότερα από τους γονείς της μεγαλώνει στην Ελλάδα

Το έκτακτο Ευρωβαρόμετρο για την οικονομία κατατάσσει τους Έλληνες...

Συντάξεις χηρείας: Η απόφαση του ΣτΕ και η βούληση Κεραμέως

Τι περιμένει το υπουργείο Εργασίας για να προχωρήσει σε...