Μανώλης Κονταρός και Γιώργος Τσαλίκης για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή – Πότε και πού κάνουν πρεμίερα

Από σήμερα Παρασκευή 12 Νοεμβρίου οι δύο καλλιτέχνες και φίλοι θα εμφανίζονται στο Lido Stage κάθε Παρασκευή και Σάββατο

Μανώλης Κονταρός και Γιώργος Τσαλίκης για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή – Πότε και πού κάνουν πρεμίερα

Ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Μανώλης Κονταρός συναντιούνται επί σκηνής και έχουν ετοιμάσει ένα δυνατό πρόγραμμα που δεν θα μείνει σε κανέναν αξέχαστο.

Από αυτή την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου οι δύο καλλιτέχνες και φίλοι θα εμφανίζονται στο Lido Stage κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Ο Γιώργος Τσαλίκης, ένας από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες καλλιτέχνες στο live performing και ο Μανώλης Κονταρός, ένας από τους πιο καταξιωμένους εκπροσώπους της κρητικής σκηνής, συνεργάζονται για πρώτη φορά, σε έναν ιστορικό πλήρως ανακαινισμένο χώρο.

Το πρόγραμμα θα ξεκινάει ακριβώς στις 12 και οι δύο καλλιτέχνες υπόσχονται μαγικές βραδιές με καλό λαϊκό τραγούδι και φυσικά άρωμα Κρήτης.

Μαζί τους :

Μία ομάδα έμπειρων καλλιτεχνών απογειώνουν τη διάθεσή μας και βάζουν φωτιά στην πίστα. Ο Χρήστος Σαντικάι, ο πολλά υποσχόμενος συνθέτης που τον τελευταίο καιρό έχει χαρίσει τεράστιες επιτυχίες, στην παρθενική του εμφάνιση on stage.

Η Ρόνα που κέρδισε το ενδιαφέρον του κοινού στη Θεσσαλονίκη συστήνεται και στο αθηναϊκό κοινό.

Ο Ανδρέας Στεργιόπουλος και η Ειρήνη Μιχαήλ που τους γνωρίσαμε μέσα από το «The Voice» και ο ταλαντούχος Δημήτρης Μουκατζής.

Τα σχόλια είναι κλειστά.