Μαρέβα Μητσοτάκη: Οι ευχές της στην κόρη της Σοφία για τη γιορτή της

Η σύζυγος του Πρωθυπουργού κοινοποίησε μια φωτογραφία που δίνει ένα τρυφερό φιλί στην κόρη της.
Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για την οικογένεια Μητσοτάκη. Η Σοφία Μητσοτάκη έχει την ονομαστική της γιορτή και όπως κάθε χρόνο στις 17 Σεπτεμβρίου, η μητέρα της, Μαρέβα Γκραμπόφσκι δεν παρέλειψε να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την καθιερωμένη φωτογραφία.

Οι ευχές και η φωτογραφία της Μαρέβας Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη με την κόρη της, Σοφία για τη γιορτή της!

Η σύζυγος του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη έγραψε τις πιο τρυφερές ευχές για την κόρη τους, Σοφία που σήμερα γιορτάζει.«Χρόνια Πολλά Σοφία μας! Πάντα θα είμαι κοντά σου, σ’ αγαπώ πολύ» έγραψε η Μαρέβα Γκραμπόφσκι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Θυμίζουμε πως εκτός από τη Σοφία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του, Μαρέβα, έχουν αποκτήσει άλλα δύο παιδιά, τον Κωνσταντίνο και τη Δάφνη.

Η ευχές του πρωθυπουργού από τη ΔΕΘ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξέκλεψε σήμερα λίγο χρόνο, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στη ΔΕΘ, προκειμένου να ευχηθεί στην κόρη του, Σοφία για τη γιορτή της.

Ο πρωθυπουργός βρήκε την ευκαιρία όταν του έκανε ερώτηση η δημοσιογράφος, Σοφία Φασουλάκη. Πριν απαντήσει, ευχήθηκε στην πολιτική συντάκτρια και αμέσως μετά ευχήθηκε και στην πρωτότοκη κόρη του. Διευκρίνισε ωστόσο, ότι λόγω της διαφοράς ώρας μάλλον δεν θα τον βλέπει το μεσημέρι της Κυριακής να της εύχεται. «Με τη διαφορά της ώρας στην Αμερική αμφιβάλλω αν θα βλέπει αυτή τη συνέντευξη ζωντανά τώρα», είπε χαρακτηριστικά και ευχήθηκε σε όλες τις εορτάζουσες.

Τα σχόλια είναι κλειστά.