Μαρτίνς: «Αναλαμβάνω την ευθύνη»

«Επρεπε να είμαστε πιο αποδοτικοί», σχολίασε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς και η αναφορά έχει να κάνει με τα λάθη που χάθηκαν στον ημιτελικό κυπέλλου (1-1 στην παράταση) με τον ΠΑΟΚ. Παράλληλα, ο Πορτογάλος ανέλαβε την ευθύνη.

Αρχικά ο Μαρτίνς δήλωσε: «Δεν ήμασταν αποτελεσματικοί και κάναμε πολλά λάθη. Πολλές φορές στο ποδόσφαιρο συμβαίνει αυτό. Έπρεπε να ήμασταν πιο αποδοτικοί. Ήταν μια άσχημη βραδιά για εμάς. Η ευθύνη είναι δική μου. Τα λάθη σε αυτό το επίπεδο και σε αυτά τα ματς που είναι τελικοί πληρώνονται ακριβά. Αυτό συνέβη σήμερα. Αναλαμβάνω την ευθύνη. Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι έχει χαθεί ο πρώτος στόχος».

Σε ερώτηση για τι περιθώρια βελτίωσης υπάρχουν απάντησε: «Δεν θέλω να μιλήσω για τους επόμενους στόχους. Ακόμα δεν έχουμε κερδίσει τίποτα, οπότε δεν μπορούμε να πούμε τίποτα για την επόμενη σεζόν. Αυτό που πρέπει να κάνουμε από εδώ και πέρα είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι, να διορθώσουμε τα λάθη μας και να κάνουμε καλύτερα παιχνίδια. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ματς με τα Γιάννινα το οποίο είναι σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι».

Τα σχόλια είναι κλειστά.