Μαθήματα ημιμάθειας: Εταιρείες αντιεμβολιαστών με … μηνιαία συνδρομή!

Εταιρείες αντιεμβολιαστών με … μηνιαία συνδρομή!

Αστικές εταιρείες μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα συστήνουν οι καθοδηγητές του αντιεμβολιαστικού κινήματος, μηνύοντας μαζικά κυβερνητικά στελέχη και λοιμωξιολόγους με τους αρνητές-μέλη τους να πληρώνουν εγγραφή και μηνιαία συνδρομή.

Οπως αποκαλύπτει… το Reader.gr, στόχος των εταιρειών αυτών είναι αφενός να μπλοκάρουν την επιχείρηση «Ελευθερία», παρασύροντας πολίτες να μην εμβολιαστούν κατά του κορονοϊού υπό τον φόβο των θεωριών συνωμοσίας, που διακινούνται, και αφετέρου να εμποδίσουν την εφαρμογή των διοικητικών μέτρων, που έχει αποφασίσει η Πολιτεία για όσους δεν συμμορφώνονται στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού.

Με πολιτικό, επιστημονικό και νομικό βραχίονα, μέσω των οποίων πλασάρουν στα μέλη τους αλλά και στο ευρύτερο ακροατήριο των αρνητών την εικόνα μιας οργάνωσης με πολιτική, επιστημονική και νομική, αντίστοιχα, επάρκεια εκπροσωπούμενες από επιφανή πρόσωπα συνθέτουν την πιο συγκροτημένη μορφή αντιεμβολιαστικής αντίδρασης.

Χαρακτηριστική περίπτωση αποτελεί η Αστική μη κερδοσκοπική Εταιρεία ΕΛ.Δ.ΔΙ.Ε.Σ (Ελληνικό Δίκτυο Δικαιοσύνης Ελευθερίας και Στήριξης), που συστάθηκε τον περασμένο Απρίλιο στην Ξάνθη. Ως σκοπός της ορίστηκε «η Παιδεία, η Οικονομία, η διεκδίκηση του Δικαίου, η προστασία και η διασφάλιση της Αξίας και των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, όπως ορίζουν το Σύνταγμα και οι νόμοι της Ελλάδας αλλά και οι ισχύουσες Ευρωπαϊκές (Κοινοτικές) και λοιπές Διεθνείς

Συμβάσεις (ΕΣΔΑ, ΟΗΕ, κλπ) και οι αρχές του δικαίου, θεσμοθετώντας αυστηρές δικλείδες προστασίας από φαινόμενα κάθε είδους καταχρηστικότητας και διαφθοράς».

Πυρήνας της θέσης της εταιρείας κατά των εμβολίων και «σημαία» για την προώθηση της αντιεμβολιαστικής ιδεολογίας της στο κοινωνικό σύνολο είναι το πόρισμα, που συνέταξε επιστημονική επιτροπή για λογαριασμό του «Ελληνικού Δικτύου Δικαιοσύνης Ελευθερίας και Στήριξης», βάσει του οποίου ζητείται από τις εισαγγελικές αρχές να διενεργήσουν σε βάθος έρευνα «για να διαπιστωθούν οι παραλείψεις και όποια παραποίηση της αλήθειας σε όλα τα επίπεδα διαφύλαξης της Δημόσιας Υγείας και αμερόληπτης παρουσίασης των στατιστικών και άλλων στοιχείων σε σχέση με τις παρενέργειες των εμβολίων αλλά και την παραποίηση της αλήθειας από την αρχή της πανδημίας.

Ακόμη, πρέπει να υπάρξει πλήρης έλεγχος για την επιστημονική τεκμηρίωση της πανδημίας, για το κατά πόσο δεν ήταν μια σκηνοθετημένη απάτη με παγκόσμιο χαρακτήρα».

Το επιστημονικό πόρισμα-σημαία των αντιεμβολιαστών

Το πόρισμα υπογράφεται από τον αναπληρωτή καθηγητή Βιοχημείας του Πανεπιστημίου Πατρών Κωνσταντίνο Πουλά, τον αναπληρωτή καθηγητή Επιδημιολογίας και Δημόσιας Υγείας στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου Ελπιδοφόρο Σωτηριάδη, τον μοριακό βιολόγο ερευνητή στο Ιπποκράτειο Θεσ/νικης Σάκη Καλογερίδη, τον γαστρεντερολόγο στο Ιπποκράτειο Θεσ/νικης Παναγιώτη Παπαγιαννάκη, τον νευρολόγο από το τμήμα Νευρολογίας του νοσοκομείου Παπαγεωργίου Θεσ/νίκης Αλέξανδρο Βασσάρα, τη βιοχημικό Μαριάννα Ευαγγέλου και τον καθηγητή Φυσικής και φιλοσοφίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Γιώργο Παύλο. Πρόσωπα, που όλο το προηγούμενο διάστημα μέσω διαδικτύου αλλά και τηλεοπτικών σταθμών έχουν δηλώσει την αντίθεσή τους με την χορήγηση των εμβολίων κατά του κορονοϊού.

Οπως αναφέρεται στο πόρισμα, «ως επιστήμονες είμαστε υποχρεωμένοι να ενημερώσουμε τον ελληνικό λαό αλλά και τις δικαστικές και όσες άλλες κρατικές αρχές, καθώς δημόσιες και ιδιωτικές υπηρεσίες και θεσμούς, για τους κινδύνους, που εγκυμονούν τα υποχρεωτικά εμβόλια και οι λοιπές ιατρικές πράξεις εναντίον της δημόσιας υγείας και της ζωής των συνανθρώπων μας…

Τα δεδομένα και οι επιστημονικές προβλέψεις, μας οδηγούν να πούμε με τον πιο εμφατικό επιστημονικό λόγο ότι η επιστήμη και η λογική απαιτούν να διακοπεί τώρα αμέσως το συνεχιζόμενο εφιαλτικό και εγκληματικό αυτό πείραμα εναντίον της ανθρωπότητας πριν θρηνήσουμε εκατόμβες θανάτων αθώων ανθρωπίνων πλασμάτων, που εμπιστεύθηκαν τις κυβερνήσεις και τους συμβούλους των. Διότι σύμφωνα με όλα τα δεδομένα, πρώτη αιτία των βραχυπρόθεσμων προβλεπόμενων θανάτων των εμβολιασμένων θα είναι λόγω της τοξικότητας της Spike πρωτεΐνης του εμβολίου».

Οι συγκεκριμένοι γιατροί και βιολόγοι αλλά και ο καθηγητής Γιώργος Παύλος, ο οποίος έχει χαρακτηρίσει δημοσίως τα εμβόλια κατά της Covid-19 ως «βιολογικά όπλα», αναπτύσσουν, κόντρα στην επίσημη θέση της παγκόσμιας επιστημονικής κοινότητας, ένα εφιαλτικό σενάριο. «Σε αυτή την άμεση τοξικότητα υπάγονται οι θρομβώσεις λόγω απευθείας δράσης της σε αιμοπετάλια, ενδοθήλιο των αγγείων κλπ.

Η δεύτερη αιτία θα είναι λόγω του φαινομένου της ADE το οποίο δεν έχει αποκλειστεί από τις κατασκευάστριες εταιρείες ως θα όφειλαν. Η τρίτη αιτία θα είναι λόγω προβλεπόμενων νευροεκφυλιστικών ασθενειών, όπως Αλτσχάιμερ, Πάρκινσον, prion. Συγκεκριμένα, η παροδική κατάτμηση της πρωτεΐνης σε μικρότερα τμήματα θα οδηγήσει στην απόθεσή της σε διάφορες περιοχές του σώματος με απρόβλεπτες συνέπειες.

Η πρωτεΐνη αυτή θα οδηγήσει με μεγάλη πιθανότητα σε μια σειρά από αυτοάνοσα. Θα διεγερθούν μηχανισμοί αυτοανοσίας όπως είναι για παράδειγμα τα αντι-PF4 αντισώματα που διεγείρονται κατά τις πιθανότητα αύξηση της καρκινογένεσης ενώ η παρουσία της Spike στα γεννητικά όργανα θα αυξήσει τις στειρώσεις. Το mRNA του εμβολίου δείχνει να ενσωματώνεται στο γενετικό υλικό των ανθρώπινων κυττάρων με αποτέλεσμα να έχουμε νέο κύκλο διέγερσης αυτοανοσίας αλλά και μεταβίβαση άγνωστων χαρακτηριστικών στις επόμενες γενιές».

Οι αντιεμβολιαστές στήνουν βιομηχανία μηνύσεων σε όλη τη χώρα

Βάσει του συγκεκριμένου πορίσματος, το «Ελληνικό Δίκτυο Δικαιοσύνης Ελευθερίας και Στήριξης» με πρόεδρο τον εκπαιδευτικό και υποψήφιο βουλευτή Β ́ Θεσσαλονίκης των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βάιο Μπλιούμη προχωρά στην κατάθεση μηνυτήριων αναφορών στις Εισαγγελίες όλων των νομών. Οπως ακριβώς έγινε στην Ξάνθη στις 17 Αυγούστου όπου 85 πολίτες κατέθεσαν μήνυση κατά παντός υπευθύνου επισυνάπτοντας το παραπάνω πόρισμα και τις έως τότε 58.000 υπογραφές κατά των υποχρεωτικών ιατρικών πράξεων, τις οποίες, όπως ισχυρίζεται η εταιρεία, έχει συγκεντρώσει και έχει πιστοποιήσει ως αυθεντικές μέσω συμβολαιογράφου. Νωρίτερα, η ίδια μηνυτήρια αναφορά είχε κατατεθεί και στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης.

Η μήνυση στρέφεται, μεταξύ άλλων, κατά «υπεύθυνων πολιτικών προσώπων, λοιμωξιολόγων συμβούλων της κυβέρνησης, υπουργού Υγείας, περιφερειακών διοικητών Υγείας, διοικητών νοσοκομείων και εμβολιαστικών κέντρων», με ενέργειες και παραλείψεις των οποίων, όπως σημειώνεται, «απειλήθηκαν ή προκλήθηκαν βλάβες της υγείας, απώλειες ανθρώπινων ζωών και προσβολή των συνταγματικώς κατοχυρωμένων ατομικών δικαιωμάτων με πρόσχημα και επιδίωξη την αντιμετώπιση της εκ του κορονοϊού Covid-19 πανδημίας». Ζητείται δε, η άσκηση ποινικών διώξεων για την διενέργεια εμβολιασμών «με νέου τύπου γενετικά mRNA πειραματικά εμβόλια, αμφίβολης αποτελεσματικότητας και καταφανούς βλαπτικές επενέργειας στους εμβολιαζόμενους.

Οι μηνυτές για την απόδειξη των ισχυρισμών τους παραθέτουν «αδιάσειστα στοιχεία περί του συντελούμενου και θεωρούμενου ως ιατρογενούς-ιατρικού εγκλήματος δια παραλείψεως τελούμενο, που έχει μέχρι στιγμής στοιχίσει χιλιάδες θανάτους στην Ελλάδα και σαφώς προβλέπεται να στοιχίσει πολλαπλάσιους θανάτους εάν δεν αναχαιτιστεί άμεσα το συντελούμενο ιατρικό έγκλημα, σύμφωνα με τους αρμόδιους επιστήμονες και τα διατυπωμένα πορίσματά τους». Μάλιστα, η αστική εταιρεία παρέχει λεπτομερείς οδηγίες προς τους αρνητές μέσω του ιστότοπου της για τον τρόπο κατάθεσης των μαζικών μηνύσεων με την επισήμανση ότι καλύπτει και τα έξοδα. «Αν ζητηθεί από το δικηγόρο κάποιο τίμημα, μπορεί να επικοινωνήσει με την ΕΛΔΔΙΕΣ για την κάλυψη των εξόδων».

Εγγραφή και μηνιαία συνδρομή

Το «Ελληνικό Δίκτυο Δικαιοσύνης Ελευθερίας και Στήριξης» απευθύνει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του πρόσκληση συμμετοχής στην αστική εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. «Αγαπητοί φίλοι σας ενημερώνουμε πως ιδρύθηκε από το Δίκτυο Ελληνισμού, η Αστική μή Κερδοσκοπική εταιρεία με το όνομα, Ελληνικό Δίκτυο Δικαιοσύνης Ελευθερίας και Στήριξης (ΕΛ.Δ.ΔΙ.Ε.Σ.). Σας προσκαλούμε όσοι συμφωνείτε με τους σκοπούς της εταιρείας να συμπληρώσετε το ακόλουθο έντυπο συμμετοχής σας στα Αρωγά Μέλη της εταιρείας αυτής.

Η Εταιρεία αυτή αποσκοπεί να δημιουργεί μαζικό κίνημα πολλών χιλιάδων μελών της που θα δρουν ως ένα σε κάθε περίπτωση. Δηλαδή αν ένα μέλος έχει ανάγκη στήριξης για οποιοδήποτε πρόβλημα του, θα στηρίζεται ποικιλότροπα από όλα τα μέλη της εταιρείας. Μάλιστα η εταιρεία θα στηρίζει κάθε άνθρωπο, που χρήζει βοήθειας ακόμη και αν αυτός δεν είναι μέλος της. Δηλαδή η εταιρεία αυτή σύμφωνα και με την όλη φιλοσοφία του Δικτύου θα είναι ανοικτή και όχι κλειστό λόμπι». Η συμμετοχή βέβαια στην εταιρεία προϋποθέτει την καταβολή ποσού 10 ευρώ ως εγγραφή αλλά και τη γνωστοποίηση του ύψους της μηνιαίας συνδρομής, που θα κατατίθεται στον επισυναπτόμενο τραπεζικό λογαριασμό. «Το εφάπαξ ποσό εγγραφής μέλους είναι 10€. Επίσης, το κάθε μέλος θα δηλώνει τι μπορεί να προσφέρει ως μηνιαία συνδρομή στην εταιρεία.Είναι πολύ σημαντικό να τονίσουμε πως από τα αρωγά μέλη της εταιρείας θα συσταθεί επιτροπή Διαφάνειας και Ελέγχου σε όλα τα επίπεδα εργασιών της εταιρείας. Γενικότερα κάθε μέλος ή δωρητής της εταιρείας θα μπορεί να ζητά ενημέρωση και θα έχει ελεύθερη πρόσβαση στα οικονομικά της εταιρείας τα οποία θα αναρτώνται στο διαδίκτυο».

Τα 4 επίπεδα των νομικών ενεργειών, που θα κάνουν οι αρνητές

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η στρατηγική της εταιρείας, όπως παρουσιάζεται στην ιστοσελίδα της, αναφορικά με την κλιμάκωση των νομικών ενεργειών, στις οποίες θα προβούν τα μέλη της.

Ειδικότερα:

α) υποβολή αναφοράς, αίτησης ή δήλωσης στη δεδομένη Υπηρεσία, με την οποία θα δηλωθεί η εναντίωση του αιτούντος ή αναφέροντος σε ιατρική πράξη (εμβολιασμό, έλεγχο – test) ασχέτως είδους χωρίς τη συναίνεση του προσώπου ή χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του ασκούντος την επιμέλεια ή τη γονική μέριμνα γονέα,

β) η αναφορά, η αίτηση ή η δήλωση θ’ αναφέρουν τους συγκεκριμένους λόγους για τον οποίο προβάλλεται άρνηση εκτέλεσης της ιατρικής πράξης με μνεία των νόμων όπως ενδεικτικά τής διεθνούς Συνθήκης του Οβιέδο, των άρθρων 2§1 και 5 του Συντάγματος κυρίως, του νόμου περί της ιατρικής δεοντολογίας και του Χάρτη των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης,

γ) στην αναφορά θα γίνεται μνεία ότι οι τυχόν επιβλαβείς για την υγεία συνέπειες επιβολής της δεδομένης ιατρικής πράξης θα βαρύνουν τους αρμόδιους δημοσίους υπαλλήλους και λειτουργούς με τις ενέργειες των οποίων επιβλήθηκε αναγκαστικά η παράνομη ιατρική πράξη, παρά τη ρητή (ξεκάθαρη) εναντίωση,

δ) σε δεύτερο επίπεδο μπορεί να γίνει μηνυτήρια αναφορά πολλών καταγγελλόντων εναντίον των κυβερνητικών παραγόντων στις ουσιαστικά παράνομες εντολές και ενέργειες των οποίων στηρίχθηκε η διενέργεια της μη ηθελημένης ιατρικής πράξης ή των περισσότερων ιατρικών πράξεων παρά τη ρητή εναντίωση του θιγέντος με αυτήν ή αυτές τις περισσότερες πράξεις επιβολής,

ε) σκεπτικό, αιτιολογία και στήριγμα της άρνησης και της εναντίωσης σε μη αποδεκτές ιατρικές πράξεις είναι η διεκδίκηση του δικαιώματος στην ελεύθερη ανάπτυξη της προσωπικότητας και στην ιδιωτική ζωή του ατόμου και επειδή η εξαναγκασμένη ιατρική πράξη αποτελεί επί πλέον παρέμβαση στη σωματική και στην ψυχική ακεραιότητα του προσώπου, στ) ακόμη, με τις εξαναγκασμένες ιατρικές πράξεις, προσβάλλονται τα στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα, που προστατεύει το Σύνταγμα τα οποία δεν είναι σχετικά αλλά απόλυτα όπως είναι η ανθρώπινη αξιοπρέπεια, η αξία του αναφέρεται στη διάταξη του άρθρου 2§ 1 του Συντάγματος, εφ’ όσον δεν νοείται σχετικότητα στην αξιοπρέπεια και στην ανθρώπινη τιμή,

ζ) σε τρίο επίπεδο, μπορεί, με μαζική μηνυτήρια αναφορά, να καταγγελθούν οι πράξεις συγκεκριμένων δημοσίων λειτουργών και υπαλλήλων, που αποτέλεσαν όργανα επιβολής του παράνομου μέτρου της ιατρικής πράξης παρά την εναντίωση εκείνου που υπέστη, παρά τη θέλησή του, την ιατρική επέμβαση στο σώμα του, μετά από αθέμιτο σε κάθε περίπτωση εξαναγκασμό,

η) σε τέταρτο επίπεδο άσκηση αγωγής αποζημίωσης εναντίον κάθε άμεσα εμπλεκόμενου στην εξαναγκαστική επιβολή της ιατρικής πράξης και αντίστοιχη προειδοποίησή του (με το κείμενο της αίτησης – αναφοράς ή δήλωσης).

Ετοιμα εξώδικα για τους ανεμβολίαστους που μπαίνουν σε αναστολή εργασίας
Στο ίδιο νομικό πλαίσιο, η εταιρεία καλεί τα ανεμβολίαστα μέλη της, που εμπίπτουν στο πεδίο του υποχρεωτικού εμβολιασμού, να στείλουν εξώδικα προς τους εργοδότες τους απαντώντας με αυτό τον τρόπο στην αναστολή των καθηκόντων τους, σε εφαρμογή της σχετικής νομοθεσίας. Μάλιστα, επισυνάπτουν το υπόδειγμα της εξώδικης δήλωσης και το μόνο, που μένει να κάνει ο αρνητής εργαζόμενος είναι να συμπληρώσει το όνομα του και την επωνυμία του εργοδότη του στο έγγραφο, που, μεταξύ άλλων, αναφέρεται: «Επειδή, ως γνωστό, ο επιδιωκόμενος με την άσκηση ψυχολογικής βίας εναντίον μου, δια του εγγράφου σας, εμβολιασμός μου (ένας, δύο, τρεις ή περισσότεροι) αποτελεί πράξη αμφίβολης αποτελεσματικότητας καθώς και αξιόποινη πράξη καθίσταται δε, όπως βεβαιώθηκε αρμοδίως με τις συγκεκριμένες επιστημονικές αναλύσεις και τα στατιστικά δεδομένα, επικίνδυνος για τους εργαζομένους και για εμένα, υποβάλλω το αίτημα να μην εφαρμοστούν οι ακραία βλαπτικές για την εργασία και την προσωπικότητά μου διατάξεις των άρθρων 205, 206 και 207 του αντισυνταγματικού και μη εφαρμοζόμενου ν. 4820/2021, με δική σας ευθύνη. Στην αντίθετη περίπτωση, επιφυλάσσομαι να στραφώ σε αστικό και ποινικό επίπεδο εναντίον σας καθώς και εναντίον παντός άλλου υπευθύνου και ενεχόμενου για την ανόρθωση των σημαντικών ηθικών και υλικών ζημιών μου, επιφυλασσόμενος ρητά παντός δικαιώματός μου»…

reader.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.