Μαθητής λυκείου ο 15χρονος που «έσβησε» μετά τον εγκλωβισμό του στη φρέζα του τρακτέρ

Ημερομηνία:

Απίστευτος ο πόνος και η θλίψη που προκάλεσε στους συγγενείς και φίλους ο πρόωρος και συνάμα τραγικός θάνατος του 15χρονου στην Κρήτη που πέθανε αφού εγκλωβίστηκε στη φρέζα του τρακτέρ σε χωριό του Λασιθίου.

Η χθεσινή τραγωδία έχει «παγώσει» το χωριό Κρούστα αλλά και την τοπική κοινωνία του Αγίου Νικολάου καθώς κανένας δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο 15χρονος δεν είναι πλέον στη ζωή.

Μαύρη η σημερινή ημέρα
Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση της διευθύντριας του ΕΠΑΛ Αγίου Νικολάου, που φοιτούσε ο άτυχος 15χρονος λέγοντας πως ξημέρωσε μία «μαύρη μέρα» και τονίζοντας πως «η ζωή είναι μικρή και απρόβλεπτη», σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το cretapost.

Αναλυτικά η ανάρτησή της:

«Δυστυχώς η σημερινή ημέρα είναι ΜΑΥΡΗ για το Σχολείο μας, καθώς έπειτα από δυστύχημα, ένας μαθητής της Α Τάξης δεν είναι πια μαζί μας.

Είμαστε όλοι συντετριμμένοι και εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους φίλους του μαθητή μας.

Το Σχολείο μας είναι πάντα δίπλα σε όλους σας και σας παρακαλούμε να μας ζητάτε/ζητήσετε οποιαδήποτε βοήθεια χρειάζεστε/χρειαστείτε.

Η ζωή είναι μικρή και απρόβλεπτη. Ας το σκεφτόμαστε πιο συχνά αυτό. Και να προσέχουμε τους εαυτούς μας».

Πώς συνέβη το τραγικό δυστύχημα

Όλα συνέβησαν χθες Κυριακή το πρωί όταν ο 15χρονος είχε πάει μαζί με τον παππού του στο χωράφι τους στην περιοχή Κρούστα για να κάνουν κάποιες αγροτικές εργασίες.

Κάποια στιγμή ο 15χρονος πλησίασε αρκετά κοντά το τρακτέρ με αποτέλεσμα η φρέζα να του «πάρει» τα πόδια.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε δύναμη της πυροσβεστικής για να απεγκλωβίσει τον άτυχο ανήλικο ωστόσο όταν έφτασε στο σημείο ο 15χρονος είχε ήδη απεγκλωβιστεί.

Την ίδια ώρα, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον ανήλικο και τον μετέφερε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου.

Από την πρώτη στιγμή οι γιατροί έκριναν πως η κατάσταση της υγείας του ήταν κρίσιμη και επιχείρησαν να τον κρατήσουν στην ζωή.

Δυστυχώς, λίγες ώρες αργότερα ο 15χρονος υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Λαφονήσι, Μπάλος και Φαλάσαρνα στο top-20 του...

Ανάμεσα στις 20 κορυφαίες παραλίες του κόσμου δεσπόζουν και...

Σοκ στην Κρήτη: Πήγε στο νοσοκομείο με...

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 23...

Λαφονήσι, Μπάλος και Φαλάσαρνα στο top-20 του...

Ανάμεσα στις 20 κορυφαίες παραλίες του κόσμου δεσπόζουν και...

Σοκ στην Κρήτη: Πήγε στο νοσοκομείο με...

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 23...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Γάμος: Από τη ρουτίνα στη μακροχρόνια ευτυχία

9 συνήθειες για σχέσεις που αντέχουν στο χρόνο. Η μακροχρόνια...

Η «σπάνια» Αίτνα πονοκεφαλιάζει τους γεωλόγους

Το πιο ενεργό ηφαίστειο της Ευρώπης δεν μπορεί να...

Βουλή: Σφοδρές αντιδράσεις για τη δόμηση σε Natura περιοχές, κατατέθηκε το νομοσχέδιο

Δεν κάνει πίσω το Υπουργείο στη ρύθμιση που επιτρέπει...

Άγιος Δημήτριος: Συνέλαβαν 20χρονο για τη δολοφονία του 27χρονου

Η ΕΛΑΣ προχώρησε στην σύλληψη 20χρονου ο οποίος φέρεται...