Με λαμπρότητα οι επετειακές εκδηλώσεις για την Ένωση της Ελλάδας με την Κρήτη

Ημερομηνία:

Με λαμπρότητα ξεκίνησε ο εορτασμός των 106 ετών από την Ένωση της Κρήτης με τον εθνικό κορμό στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας υποδέχθηκαν Ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων Νίκος καλογερής, εκπρόσωποι των τοπικών αρχών.

Μετά το τέλος της Δοξολογίας σχηματίστηκε πομπή για την μεταφορά της Σημαίας στο Φρούριο Φιρκά όπου έγινε η επίσημη τελετή έπαρσης.

Ο πανηγυρικός της ημέρας εκφωνήθηκε από το Δήμαρχο Χανίων Παναγιώτη Σημανδηράκη, και στην συνέχεια έγινε Έπαρση της Σημαίας από την Α.Ε. τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπιο Παυλόπουλο.

Ακολούθησε διέλευση σχηματισμού αεροσκαφών F16 και πτήση επίδειξης demo flight από α/φ F-16 BLK 52+ πάνω από το χώρο της εκδήλωσης από τον ιπτάμενο Γιώργο Παπαδάκη που έχει πάνω από 1.500 ώρες πτήσης και ανήκει στην ομάδα «Ζεύς». Αυτή ήταν η τελευταία του επίδειξη στην ομάδα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμα επίσκεψη στο Ναυτικό Μουσείο Κρήτης, με παρουσίαση νέων εκθεμάτων-δωρεών, και στη συνέχεια επίσκεψη στο Δημαρχείο Χανίων.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Έναρξη του 14ου Συνεδρίου της Ελληνικής Εταιρίας...

Η Ελληνική Εταιρεία Τεχνητής Νοημοσύνης, το Πολυτεχνείο Κρήτης και...

Βραβείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης στον Δήμο Χανίων για...

Το 2ο Βραβείο στην υποκατηγορία «Καλύτερη Εφαρμοσμένη Ιδέα» της...

Έναρξη του 14ου Συνεδρίου της Ελληνικής Εταιρίας...

Η Ελληνική Εταιρεία Τεχνητής Νοημοσύνης, το Πολυτεχνείο Κρήτης και...

Βραβείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης στον Δήμο Χανίων για...

Το 2ο Βραβείο στην υποκατηγορία «Καλύτερη Εφαρμοσμένη Ιδέα» της...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ανακοίνωση Δήμου Αγίου Νικολάου για τη λειτουργία του ΚΕΠ

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου ενημερώνει ότι το Κέντρο Εξυπηρέτησης...

Δομή μεταναστών στην Κρήτη: Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη με Πλεύρη

Χωρίς να υπάρξει συμφωνία ολοκληρώθηκε η τετράωρη συνάντηση κυβέρνησης...

Άσκηση ένδικων μέσων κατά της λειτουργίας ΑΕΚΚ στην Ανώπολη προωθεί ο Δήμος Χερσονήσου

Την έγκριση άσκησης ένδικων μέσων σχετικά με την Απόφαση...