Με συνοδεία εκχιονιστικών μηχανημάτων η αλλαγή βάρδιας γιατρών στο ΚΥ Ανωγείων

Με συνοδεία εκχιονιστικών μηχανημάτων η αλλαγή βάρδιας γιατρών στο ΚΥ Ανωγείων. Με τη συνοδεία εκχιονιστικών μηχανημάτων…

Με τη συνοδεία εκχιονιστικών μηχανημάτων έγινε η αλλαγή βάρδιας των γιατρών και διασωστών στο κέντρο Υγείας Ανώγειων.

Το χιόνι που κοντεύει το μισό μέτρο δυσχέραινε το έργο των γιατρών και διασωστών να φύγουν από το Κ.Υ.αλλά και να φτάσουν σε αυτό.

Τα συνεργεία του δήμου Μελεβιζίου και Ανωγείων που δουλεύουν πυρετωδώς εδώ και δύο 24ωρα, βοήθησαν σ αυτό.

Ο Αντιδήμαρχος Ανωγείων Βασίλης Σμπώκος στην προσωπική του σελίδα στο facebook αναφέρει:
«Διαδημοτική επιχείρηση αλλαγής βάρδιας ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στο Κ.Υγείας Ανωγείων!!

Ο συνάδελφος Αντιδήμαρχος Μαλεβυζίου ο αγαπημένος μου φίλος ο Θανάσης ο Κύρκος, είναι ένας νέος άνθρωπος που ασχολείται ενεργά, γνωρίζει την Τοπική Αυτοδιοίκηση όσο λίγοι και έχει και μεγάλο μεράκι γι’αυτήν!
Και βέβαια σε όλα αυτά έχει συνηγορήσει το γεγονός οτι τα τελευταία 4 χρόνια με συμβουλεύεται,έχοντας γίνει ο καλύτερος μαθητής μου!

Σήμερα του απονέμω τα εύσημα,αισθάνομαι δικαιωμένος για τα μαθήματα που του έχω κάνει, γιατί συνόδευσε με το αυτοκίνητο του Δημου Μαλεβυζίου τους γιατρούς που ήρθαν απ το Ηράκλειο για την αλλαγή βάρδιας!
Και βέβαια είδε απο κοντά και έφυγε ήσυχος, την φροντίδα του Δήμου Ανωγείων,για τους συνδημότες του Γωνιανούς και Καμαριωθιανούς-Μετοχιανούς!»

Με συνοδεία εκχιονιστικών μηχανημάτων η αλλαγή βάρδιας γιατρών στο ΚΥ Ανωγείων. Με τη συνοδεία εκχιονιστικών μηχανημάτων...

Τα σχόλια είναι κλειστά.