Με τι καιρό θα κάνουμε το τριήμερο της 25ης Μαρτίου

Ημερομηνία:

Καλές καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν κατά το τριήμερο από το Σάββατο 23/03 έως τη Δευτέρα 25/03 2019.

Μοναδικό πρόβλημα θα αποτελούν οι ενισχυμένοι άνεμοι στα πελάγη που ενδέχεται να προκαλέσουν προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες στο Αιγαίο.

Σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Aστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ), ηλιοφάνεια θα επικρατήσει στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Τοπικές μόνο νεφώσεις θα υπάρχουν στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Κρήτη το Σάββατο 23/03 και την Κυριακή 24/03, ενώ τη Δευτέρα 25/03 νεφώσεις θα αναπτυχθούν το μεσημέρι και απόγευμα κυρίως στα ορεινά ηπειρωτικά.

Σποραδικές βροχές θα σημειωθούν κυρίως στα ορεινά ηπειρωτικά και την Κρήτη το Σάββατο 23/03 και την Κυριακή 24/03, ενώ τη Δευτέρα 25/03 δεν αναμένονται αξιόλογα φαινόμενα.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο, φτάνοντας επί παραδείγματι τους 20 βαθμούς Κελσίου στην Αθήνα και τους 18 στη Θεσσαλονίκη. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις νυχτερινές ώρες και θα σχηματιστούν ομίχλες.

Ενισχυμένοι θα είναι οι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο, ιδιαιτέρως την Κυριακή 24/03, οπότε αναμένεται να φτάσουν τοπικά τα 9 μποφόρ στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο.

Το Σάββατο 23/03 οι βόρειοι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 8 μποφόρ, ενώ τη Δευτέρα 25/03 μόνο τοπικά θα φτάνουν τα 8 μποφόρ.

Για τον λόγο αυτό σας προτρέπουμε, αν έχετε προγραμματίσει να ταξιδέψετε, να επικοινωνήσετε με τα κατά τόπους Λιμεναρχεία για πληροφορίες σχετικά με την εκτέλεση του δρομολογίου σας. Στον Χάρτη 1 φαίνονται οι περιοχές όπου αναμένονται άνεμοι άνω των 7 μποφόρ.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Στο Σύνταγμα με τρακτέρ: Οι αγρότες παίζουν...

Στο Σύνταγμα έξω από τη Βουλή θα βρεθούν οι...

Παρασκευή και 13: Γιατί θεωρείται ημέρα γκαντεμιάς;

Το 2026 φέρνει όχι μία αλλά τρεις Παρασκευές και...

Στο Σύνταγμα με τρακτέρ: Οι αγρότες παίζουν...

Στο Σύνταγμα έξω από τη Βουλή θα βρεθούν οι...

Παρασκευή και 13: Γιατί θεωρείται ημέρα γκαντεμιάς;

Το 2026 φέρνει όχι μία αλλά τρεις Παρασκευές και...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Το Ρέθυμνο τσίκνισε παραδοσιακά!

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες το Ρέθυμνο και φέτος...

Πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση της βιογραφίας του Βασίλη Σκουλά

Στο περιβόλι του ουρανού, έλαβε χώρα το απόγευμα της...

Δήμος Ηρακλείου:Αντιδήμαρχος Υπηρεσίας για το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Φεβρουαρίου 2026

O Αντιδήμαρχος Δημήτρης Σπυριδάκης θα είναι o Αντιδήμαρχος Υπηρεσίας...