Με τηλεδιάσκεψη θα συνεδριάσει η Εφέσεων

-Θα εξετάσει την προσφυγή της Ξάνθης, στην απόφαση αφαίρεσης πέντε βαθμών για το μετοχικό της κεφάλαιο.

Στο πλαίσιο των αναγκαίων προσαρμογών του τρόπου λειτουργίας των υπηρεσιών της, λόγω των μέτρων πρόληψης διασποράς του κορονοϊού, η προγραμματισμένη για την Τρίτη (17/03, ώρα 13:00) συνεδρίαση της Επιτροπής Εφέσεων της Ε.Π.Ο. θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στα χρονικά του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η συνεδρίαση θα αφορά στη έφεση της Ξάνθης στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ σχετικά με το -5 που της έχει επιβληθεί πρωτόδικα για τις παρατυπίες στη μετοχική της σύνθεση θα εκδικαστεί με τηλεδιάσκεψη.
Η απόφαση για τηλεδιάσκεψη ελήφθη για να μην προκύψει… πολυκοσμία από τους δικηγόρους και τους δημοσιογράφους, μια και εφέσεις έχουν καταθέσει για την υπόθεση και οι Ολυμπιακός, ΑΕΛ και Πανιώνιος.
Στα γραφεία της Ομοσπονδίας θα είναι μόνο το προεδρείο της Επιτροπής και ένα βαν για να γίνουν οι συνδέσεις με τους χώρους που θα βρίσκονται οι νομικοί εκπρόσωποι των ομάδων.

Επίσης, η ΕΠΟ ενημέρωσε ότι αναβάλλονται οι συνεδριάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου και της Πειθαρχικής Επιτροπής, που ήταν προγραμματισμένες για την Τρίτη (17/3) και την Πέμπτη (19/3) αντίστοιχα.
«Ανακοινώνεται ότι, σε συμμόρφωση με τα μέτρα της Πολιτείας και την αναστολή λειτουργίας των δικαστηρίων, οι προγραμματισμένες συνεδριάσεις: α) του Μονομελούς Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο.στις 17/03 και β) της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ στις 19/03, ματαιώνονται. Οι προς εκδίκαση εγγεγραμμένες στα σχετικά πινάκια υποθέσεις θα προσδιορισθούν σε νέα δικάσιμο, με το πέρας των μέτρων προστασίας για τον covid-19», αναφέρεται στη σχετική ενημέρωση.

Τα σχόλια είναι κλειστά.