Με το νέο ΔΣ του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών τηλεδιασκέφθηκε ο Υφυπουργός Αθλητισμού

Ημερομηνία:

Τηλεδιάσκεψη με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών πραγματοποίησε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. Επειτα από τις πρόσφατες αρχαιρεσίες, το νέο ΔΣ του ΣΕΟ αποτελείται από τους Εύη Μωραϊτίδου (πρόεδρος), Δημήτρη Μούγιο (α’ αντιπρόεδρος), Νέρι Νιαγκουάρα (β’ αντιπρόεδρος), Βούλα Ζυγούρη (γενική γραμματέας), Βιργινία Κραβαριώτη (ταμίας), Σοφία Παπαδοπούλου (ειδική γραμματέας), με μέλη τις Βούλα Κοζομπόλη, Ειρήνη Αϊνδιλή και Αγγελική Καραπατάκη.

Ο κ. Αυγενάκης συνεχάρη τους Ολυμπιονίκες για την εκλογή τους και άκουσε με ενδιαφέρον τον γενικό προγραμματισμό των δράσεών τους. Ειδικότερα, ωστόσο, συζητήθηκε η συμβολή τους μέσω του καινοτόμου προγράμματος «Ζήσε Αθλητικά» του Υφυπουργείου Αθλητισμού.

Αναλύθηκαν πρωτοβουλίες ώστε να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο το μήνυμα «μένουμε σπίτι», η προσήλωση στις οδηγίες της Κυβέρνησης και των ειδικών επιστημόνων για την πρόληψη και τη μη διάδοση του κορωνοϊού και κατατέθηκαν ιδέες προκειμένου η διαδικτυακή καμπάνια με βιντεομηνύματα Ολυμπιονικών για δραστηριότητες στο σπίτι, να φτάσει σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κομμάτι της κοινωνίας και ειδικά στη νέα γενιά.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Οι viral Κρητικές γιαγιάδες ξαναχτυπούν και τα...

Η Τεχνητή Νοημοσύνη αποτυγχάνει να καταλάβει την κρητική νοοτροπία,...

Ολυμπιακός – ΑΕΚ 35-24: Σαρωτικοί οι «ερυθρόλευκοι»,...

Ο Ολυμπιακός μπήκε στη νέα σεζόν με τον καλύτερο...

Οι viral Κρητικές γιαγιάδες ξαναχτυπούν και τα...

Η Τεχνητή Νοημοσύνη αποτυγχάνει να καταλάβει την κρητική νοοτροπία,...

Ολυμπιακός – ΑΕΚ 35-24: Σαρωτικοί οι «ερυθρόλευκοι»,...

Ο Ολυμπιακός μπήκε στη νέα σεζόν με τον καλύτερο...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Γιατί το μυαλό μας «κολλάει» στο χειρότερο σενάριο;

Όταν κάτι δεν μας πάει όπως το θέλουμε, αμέσως...

Διακοπές ρεύματος στην Κρήτη το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου – Οι περιοχές και οι ώρες

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος θα πραγματοποιηθούν αύριο, Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου,...

Ενεργειακή κρίση: Πότε έρχονται οι επιδοτήσεις σε καύσιμα και θέρμανση – Όλα τα μέτρα και το χρονοδιάγραμμα

Οι σχετικές ανακοινώσεις από το υπουργείο Οικονομικών αναμένονται στις...

Έρχονται αυξήσεις στα κόμιστρα ταξί – Σε ποιες περιπτώσεις θα ακριβύνουν έως και 15 ευρώ

Αμετάβλητη θα παραμείνει η βασική ταρίφα (μονή και διπλή)...