Με το Νίκο Τζώρτζογλου συναντήθηκε ο Κ. Μητσοτάκης

Με το Νίκο Τζώρτζογλου συναντήθηκε ο Κ. Μητσοτάκης . Με τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκο Τζώρτζογλου συναντήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα …..

Με τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκο Τζώρτζογλου συναντήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα και συζήτησαν τις αθλητικές και πολιτικές εξελίξεις. Μαθαίνουμε ότι οι συζητήσεις έγιναν σε πολύ καλό κλίμα.

Αυτό που όμως συζητήθηκε περισσότερο και προκάλεσε ποικίλα σχόλια είναι η παρουσία της Θεανώς Βρέντζου στις συζητήσεις με τον Αγροτικό Σύλλογο Τυμπακίου στο Δημαρχείο της πόλης.

Πολλά ακούγονται τελευταία για τις πολλές καλές σχέσεις που έχει με τον Κυριάκο η Θεανώ και επίσης ότι χαίρει ιδιαιτέρας εκτιμήσεως από την πλευρά του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Είδομεν!

Αξίζει πάντως να επισημάνουμε, ότι στην παρέμβασή της η πρώην Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενή Τομέα, κ. Θεανώ Βρέντζου επισήμανε ότι:

“ο πρόεδρος ξέρει τα προβλήματα και μπορεί να βοηθήσει. Δυστυχώς κανείς δεν έδωσε λύση στο θέμα της δακοκτονίας, πρέπει να υπάρξει πλήρης μεταβίβαση της συγκεκριμένης αρμοδιότητας, να υπάρξει αποκέντρωση για το θέμα”.

Η ίδια του έθεσε το θέμα του μεταφορικού ισοδύναμου από το οποίο, ως γνωστόν, η Κρήτη εξαιρείται…

“Όραμά μας να γίνει η Κρήτη βιολογικό νησί, για να μπορεί να ζει καθένας αξιοπρεπώς”, είπε η Θεανώ Βρεντζου

Τα σχόλια είναι κλειστά.