Με τον Σταύρο Αρναουτάκη η Ειρήνη Χουδετσανάκη – Γιακουμάκη

Με τον Σταύρο Αρναουτάκη η Ειρήνη Χουδετσανάκη – Γιακουμάκη. Την υποψηφιότητα της γεωπόνου, δημοτικής συμβούλου και π…

Την υποψηφιότητα της γεωπόνου, δημοτικής συμβούλου και π. Αντιδημάρχου του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων Ειρήνης Χουδετσανάκη-Γιακουμάκη, ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Η Ειρήνη Χουδετσανάκη – Γιακουμάκη, που θα είναι υποψήφια για την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου έχει πολύχρονη εμπειρία στην Αυτοδιοίκηση, νυν δημοτική σύμβουλος και π. Αντιδήμαρχος του Δήμου Αρχανών -Αστερουσίων, ενώ παράλληλα έχει βαθιά ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον Αγροδιατροφικό Τομέα και επιτυχείς μελέτες και προτάσεις που εισηγήθηκε και υλοποιήθηκαν σε όλα τα επίπεδα.

Η κα Χουδετσανάκη σε δήλωση της, ευχαριστεί θερμά τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο της, τονίζοντας οτι, «θα είμαι δίπλα του και κοντά στους πολίτες, για την ενίσχυση του σημαντικού έργου που επιτελείται στο νησί αλλά και να διεκδικήσουμε μαζί τις αναπτυξιακές προοπτικές της Κρήτης μας.”

Συγκεκριμένα, η Ειρήνη Χουδετσανάκη στην δήλωσή της, αμέσως μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της, αναφέρει: «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή η επιλογή μου ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στο συνδυασμό του σημερινού Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρου Αρναουτάκη. Τον ευχαριστώ πολύ, είναι ιδιαίτερα μεγάλη η ευθύνη. Ο κ. Αρναουτάκης είναι ένας επιτυχημένος, σύγχρονος δημόσιος λειτουργός, με βαθύ αίσθημα ευθύνης και αγάπη για τον τόπο του, είναι ο άνθρωπος που χρειάζεται η Κρήτη και σηματοδοτεί το μέλλον και την ανταγωνιστική ανάπτυξή της, είναι ακριβώς αυτός ο Περιφερειάρχης που χρειάζεται ο Κρητικός λαός, το έργο του και η προσφορά του αναγνωρίζεται και επικροτείται!

Θα είμαι πάντα δίπλα του και κοντά στους συμπολίτες μας για να διεκδικήσουμε μαζί τις αναπτυξιακές προοπτικές της Κρήτης μας».

Βιογραφικό Ειρήνης Χουδετσανάκη – Γιακουμάκη. Γεωπόνος Τ.Ε

Γεννήθηκε στην Καλλονή Ηρακλείου. Είναι παντρεμένη με τον πλοίαρχο των Μινωικών Γραμμών Μανώλη Γιακουμάκη και έχουν δύο παιδιά, την Κωνσταντίνα – Φοιτήτρια Κτηνιατρικής και τον Κωνσταντίνο – Μαθητή Λυκείου.
Αποφοίτησε από το Γυμνάσιο Μελεσών και το 2ο Λύκειο Ηρακλείου. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Φυτικής Παραγωγής της Σχολής Τεχνολόγων Γεωπόνων του Τ.Ε.Ι. Ηρακλείου.

Είναι σε εξέλιξη η Μεταπτυχιακή της εκπαίδευση στην “Εφαρμοσμένη Επιστήμη και Τεχνολογία στη Γεωπονία” στο Τ. Ε. Ι . Ηρακλείου. Συμμετείχε σε σεμινάρια και εξειδικεύτηκε σε ευαίσθητους τομείς όπως:

Η Διαχείριση αποβλήτων και απορριμμάτων του νομού Ηρακλείου,
Η Ανάπτυξη και προστασία του περιβάλλοντος,
Η Επικοινωνία με τον πολίτη,
Η Ανάπτυξη και προώθηση συστημάτων αειφόρου γεωργίας.

Από το 1993 έως το 2006 εργάστηκε στη Δ/νση Αγροτικής Ανάπτυξης Ηρακλείου, σε προγράμματα που αφορούσαν την αναμπέλωση σουλτανίνας, την αναδιάρθρωση των οινάμπελων, τη στρεμματική ενίσχυση και τις μεταβιβάσεις κ.λ.π.

Από το 2006 έως σήμερα εργάζεται στο τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης Ηρακλείου, Διεύθυνση Αποκεντρωμένων Υπηρεσιών Κρήτης του ΥΠΑΑΤ. Από τον Ιανουάριο του 2016 έως και σήμερα, είναι αποσπασμένη στο Γραφείο του Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρου Αρναουτάκη, ως συνεργάτης του και σύμβουλος σε θέματα που αφορούν τον Αγροδιατροφικό Τομέα της Περιφέρεια Κρήτης.

Είναι εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Αρχανών – Αστερουσίων για δύο συνεχόμενες περιόδους, 2010 – 2014 και 2014 – 2019.

Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης – Απασχόλησης για τρία συνεχή έτη από το 2012 έως το 2014 και είναι μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου μέχρι και σήμερα.

Η Ειρήνη Χουδετσανάκη σε συνδυασμό με τις γνώσεις και τη στάση της στην ενεργή επαγγελματική της δραστηριότητα, αποτελεί απόδειξη και εγγύηση για τη στήριξη που θα προσφέρει, μέσω των νέων της καθηκόντων, για το μέλλον των συμπολιτών μας και το καλό του τόπου μας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.