Μέχρι που θα φτάσει ο «πόλεμος» Καμμένου – Κοτζιά

Στα άκρα φαίνεται πως οδηγείται ο πόλεμος μεταξύ του Νίκου Κοτζιά και του Πάνου Καμμένου μετά τη δημοσιοποίηση των απειλητικών SMS που έστελνε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ προς τον πρώην υπουργό Εξωτερικών.

Με φρασεολόγιο… νύχτας , ο κ. Καμμένος – σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε ο Νίκος Κοτζιάς – φέρεται να χρησιμοποίησε εκφράσεις όπως «τώρα θα απολογηθείς για τα 24.000.000 ευρώ απόρρητα … αλήτη» ενώ σε άλλο μήνυμα που εστάλη του έγραφε «… Μαζέψου γιατί θα σε τελειώσω».

Τα συγκεκριμένα SMS – σύμφωνα πάντα με τον κ. Κοτζιά – εστάλησαν όσο ήταν και οι δύο υπουργοί της κυβέρνησης, γεγονός που γεννά πλήθος ερωτηματικών για το πως λειτουργούσε αυτή τη κυβέρνηση. Όπως αποδεικνύεται, ένας υπουργός απειλούσε ευθέως ένα άλλο πρωτοκλασάτο μέλος της κυβέρνησης ενώ την ίδια στιγμή διατυπώνονταν πρωτοφανείς κατηγορίες οι οποίες θα πρέπει να κινητοποιήσουν τη Δικαιοσύνη.

Τα επίμαχα μηνύματα που ισχυρίζεται ότι έλαβε ο κ. Κοτζιάς
Α) Στις 15.07.2018 και ώρα 03.23 και ενώ βρισκόταν σε επίσημη επίσκεψη στην Βολιβία, έλαβε στο κινητό τηλέφωνό το εξής μήνυμα από τον μηνυόμενο:«Αρκετά ανέχτηκα τις αυθαιρεσίες σου και την μανία αυτοπροβολής σου στα ΜΜΕ. Την επόμενη φορά που θα πιάσεις στο στόμα σου εμένα ή τους ΑΝΕΛ θα σε ξεφτιλίσω δημόσια, η εμπλοκή σου με τις βίζες και τον συνέταιρο του Σόρος με τον Πλατή θα ψαχτεί και αλλοίμονο αν έχεις κάνει συναλλαγή».

Β) Στις 30.09.2018, ημέρα Κυριακή και ώρα 20.12 και ενώ βρισκόταν στο Εξωτερικό για υπηρεσιακούς λόγους: «Τώρα θα απολογηθείς για τα 24.000.000 ευρώ απόρρητα … αλήτη» στις 20.32 την ίδια ημέρα «… Μαζέψου γιατί θα σε τελειώσω».

Μετά από τη δημοσιοποίηση των μηνυμάτων πολλοί αναρωτιούνται εάν ο πρωθυπουργός ήταν ενήμερος γι΄ αυτά τα απειλητικά μηνύματα και αν προσπάθησε να φέρει ανακωχή στα δύο «στρατόπεδα». Ένα άλλο ερώτημα είναι τι θα γίνει εάν προχωρήσει η διαδικασία στα δικαστήρια και εάν κάποια στιγμή οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα βρεθούν στο δίλημμα εάν θα πρέπει να ψηφίσουν υπέρ ή κατά μίας ενδεχόμενης άρσης ασυλίας του Πάνου Καμμένου;

Η αντίδραση του προέδρου των ΑΝΕΛ μετά και τη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε χθες, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών δεν άργησε να έρθει. Μέσω Twitter χαρακτήρισε τον κ. Κοτζιά «μόνιμα δοτό και ουδέποτε εκλεγμένο αρχηγό του ανύπαρκτου ΠΡΑΤΤΩ», ενώ δηλώνει έτοιμος να καταθέσει τα αποδεικτικά στοιχεία στη δικαιοσύνη που, όπως λέει, «τόσο φοβάται».

Τα σχόλια είναι κλειστά.