Στο MEGA ο τελικός του Conference League!

Με προσωπικές ενέργειες του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο τελικός του Conference League θα μεταδοθεί σε ελεύθερο κανάλι, ώστε να μπορούν όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι να δουν την ιστορική αναμέτρηση.
Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Conference League που θα διεξαχθεί στην «Opap Arena» στις 29 Μαϊου με αντίπαλο τη Φιορεντίνα.

Η σπουδαία και ιστορική αναμέτρηση των ερυθρόλευκων με τους «βιόλα» στην Αθήνα θα μεταδοθεί σε ελεύθερο κανάλι και συγκεκριμένα στο MEGA μετά από προσωπικές ενέργειες του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ένας τελικός που θα δουν όλοι οι Έλληνες
Ο ηγέτης των Πειραιωτών προχώρησε σε αυτή τη σπουδαία συμφωνία ώστε να μπορούν όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι να δουν και να απολαύσουν τον ιστορικό τελικό με την ιταλική ομάδα, που θα διεξαχθεί μάλιστα στην Αθήνα, με την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να έχει την ευκαιρία να γράψει μία «χρυσή» σελίδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σέντρα του τελικού του Conference League έχει οριστεί στις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης (29/5).

Τα σχόλια είναι κλειστά.