Μεγάλη νίκη η Επισκοπή στην Ιεράπτερα

Στο “Βουζουνεράκειο” η Επισκοπή απέδειξε και πάλι πόσο χαλύβδινη είναι αμυντικά αλλά και πόσο απίστευτα μπορεί να χτυπήσει τον αντίπαλο δίχως να χρειαστεί πολλές αφορμές

Στο 4’ από το φάουλ του Τριντάντε, ο Μπαρμπόσα θέλησε με προβολή από κοντά να σκοράρει όμως ο Μανουσάκης έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ.
Στο 44′ από τη μπαλιά του Νταρζίσιο, ο Σταθόπουλος μπήκε κατά μέτωπο και από λίγο πλάγια αριστερά, πλάσαρε όμως ο Μανουσάκης έσωσε και πάλι την ομάδα του.
Στο 45′ από νέα μπαλιά του Νταρζίσιο, ο Σουμπασάκης βγήκε απέναντι στον Μανουσάκη όμως την τελευταία στιγμή, ο Κάρδασης τον ανέκοψε παραχωρώντας κόρνερ.

Στην επανάληψη είχαμε περίπου το ίδιο σκηνικό. Τον ΟΦΙ να έχει διάθεση να βγει μπροστά αλλά την ομάδα μας να του ανακόπτει αυτόν τον ρυθμό και λίγο μετά, να αναλαμβάνει εκείνη πρωτοβουλία.

Στο 46′ τη σέντρα-σουτ του Αντερέγκεν, μπλόκαρε ο Γιάννης Ψαρράς

Στο 47’ το σουτ του Σουμπασάκη έξω από την περιοχή, έστειλε τη μπάλα να περάσει άουτ.

Στο 50’ από το γύρισμα του Μεσσιδόρο από αριστερά, ο Λεμονής έκανε το πλασέ όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 60′ από το πλάγιο του Κάρδαση, ο Χιμένεθ έκανε μια πρώτη κεφαλιά, ο Μεσσιδόρο σούταρε με τη μπάλα να περνάει άουτ.

Στο 63′ από τη σέντρα του Ανδρικόπουλου ο Σταθόπουλος επιχείρησε την προβολή με τη μπάλα να περνάει άουτ.

Στο 65’ ο Αντερέγκεν έβγαλε μια σέντρα από δεξιά, ο Χιμένεθ έπιασε την κεφαλιά από κοντά όμως ο Μπαρμπόσα έδιωξε σώζοντας βέβαια παραβίαση.

ΓΚΟΛ! 0-1: Στο 73′ από τη σέντρα του Τριντάντε, ο Αντώνης Σταθόπουλος πλάσαρε, ο Μανουσάκης έδιωξε προς στιγμή αλλά δεν συγκράτησε τη μπάλα που περνάει τη γραμμή!

Ο ΟΦΙ θέλησε να βρει λύσεις και έφτασε στην εστία μας κυρίως από τον δυνατό αέρα που φυσούσε κόντρα.

Στο 75’ ο ΟΦΙ προσπάθησε να απαντήσει γρήγορα όταν από το κόρνερ του Μεσσιδόρο, ο Ντι Λορένζο κέρδισε την κεφαλιά με τον Μπαρμπόσα να διώχνει και πάλι πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Στο 88′ από την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νεκούλ, η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Ψαρρά.

Στο 92’ ο Νεκούλ έπιασε ένα φαλτσαριστό σουτ το οποίο μπλόκαρε ο Ψαρράς.
Στο 93’ ο Νταρζίσιο σούταρε διαγώνια για να πέσει ο Μανουσάκης και να μπλοκάρει.

Η διαιτησία: Γεώργιος Αλάμπεης(Αθηνών), Παναγιώτης Κωνσταντόπουλος(Κορίνθου), Νικόλαος Τριαντάφυλλος(Κορίνθου).
ΟΦΙ (Τσαγκατάκης): Μανουσάκης, Ντέτλερ, Κάρδαρης, Μεσσιδόρο, Νεκούλ, Ντι Λορέντζο, Μπενίτεζ, Λεμονής, Χιμένεθ (75’ Κατάλντι), Βιβάνκο, Αντερέγκεν.
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Bέλιτς): Ψαρράς, Ανδρικόπουλος, Τριντάντε, Μπαρμπόσα, Γκονζάλβες, Εμπόι Τζόνσον, Σουμπασάκης, Νοικοκυράκης, Σταθόπουλος, Νταρζίσιο, Πολυχρόνης.

Τα σχόλια είναι κλειστά.