Μένιος Φουρθιώτης: Καλείται να επιστρέψει 50.000 ευρώ στον ΕΔΟΕΑΠ για τους «χρυσούς» μισθούς που δήλωσε

Ημερομηνία:

Ποσά που φθάνουν έως και τις 50.000 ευρώ θα κληθεί να επιστρέψει ο τηλεπαρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης στο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης και Περίθαλψης των δημοσιογράφων (ΕΔΟΕΑΠ) για τους «χρυσούς μισθούς» των 60.000 ευρώ το μήνα που δήλωσε ψευδώς ότι ελάμβανε επωφελούμενος το πρόγραμμα «ΣΥΝ-εργασία» , ώστε να αποσπάσει τεράστια ποσά αποζημίωσης.

Η εταιρεία του τηλεπαρουσιαστή θα πρέπει να επιστρέψει τα ποσά διότι ο ΕΔΟΕΑΠ επιβάλλει εισφορά σε όλο το ποσό που δηλώνεται ως μισθός κι όχι επί ενός ορίου, όπως γίνεται στον ΕΦΚΑ, ο οποίος αναγνωρίζει ως ανώτατο ποσόν τα 6.500 ευρώ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, της Εφημερίδας των Συντακτών ο Μένιος Φουρθιώτης καλείται, επίσης, να καλύψει από την τσέπη του τα νοσήλια μετά την πρόσφατη εισαγωγή του σε ιδιωτική κλινική, καθώς οι ελεγκτές του ΕΔΟΕΑΠ δεν τα δικαιολόγησαν απορρίπτοντάς τα.

Τρεις εισαγγελικές έρευνες

Υπενθυμίζεται ότι στο πεδίο της δικαιοσύνης έχει μεταφερθεί η πολύκροτη υπόθεση Φουρθιώτη, καθώς ο εισαγγελέας διέταξε έρευνα για να διαπιστωθεί τί ακριβώς συνέβη με την πλαστή ταυτότητα της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) αλλά και το δελτίο διαπίστευσης, το οποίο φέρεται να είχε στην κατοχή του ο παρουσιαστής προκειμένου να μπαίνει ανενόχλητος σε υπουργεία.

Πρόκειται για την τρίτη κατά σειρά εισαγγελική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη για τον Μένιο Φουρθιώτη, μετά από εκείνες που διενεργούν η εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και η Οικονομική Εισαγγελία με θέμα την επεισοδιακή εισβολή του στο υπουργείο Εργασίας με μπράβους αλλά και τη διερεύνηση σειράς οικονομικών υποθέσεων στις οποίες φέρεται να εμπλέκεται.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Από τα νεκρόδειπνα μέχρι τους µπότηδες: Δέκα...

Παραδόσεις του Πάσχα που έχουν ιστορία η οποία συχνά...

Λοβέρδος : Θα γίνει η μεταφορά του...

Λοβέρδος στο ΕΡΤnews: Θα γίνει η μεταφορά του Αγίου...

Από τα νεκρόδειπνα μέχρι τους µπότηδες: Δέκα...

Παραδόσεις του Πάσχα που έχουν ιστορία η οποία συχνά...

Λοβέρδος : Θα γίνει η μεταφορά του...

Λοβέρδος στο ΕΡΤnews: Θα γίνει η μεταφορά του Αγίου...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Αστυνομική δράση πρώτου πενθημέρου Απριλίου στην Κρήτη

Βεβαιώθηκαν -2.017- παραβάσεις από τις όποιες οι...

Ρέθυμνο:Πασχαλιάτικες ευχές στον Δήμαρχο και ικανοποίηση για την θετική εξέλιξη του έργου κατασκευής 4ου Νηπιαγωγείου Ρεθύμνου.

Με εξαιρετικά καλαίσθητες χειροποίητες πασχαλινές κατασκευές, ευχήθηκαν στον Δήμαρχο...