Μέσα στον πρώτο ψηφιακό οίκο ανοχής που χρησιμοποιεί κούκλες του σεξ και εικονική πραγματικότητα

Στο Cybrothel, οι θαμώνες επιλέγουν την… παρέα τους από μια γκάμα από κούκλες του σεξ σε φυσικό μέγεθος αντί για ανθρώπους.

Μέσα στον πρώτο ψηφιακό οίκο ανοχής που χρησιμοποιεί κούκλες του σεξ και εικονική πραγματικότητα

Οι εργαζόμενοι του σεξ, μετά από τα εμπόδια που αντιμετώπισαν κατά τη διάρκεια του κοροναϊού, θα πρέπει τώρα να ανταγωνιστούν και την… τεχνητή νοημοσύνη.

Με μια πρώτη ματιά, το Cybrothel του Βερολίνου λειτουργεί σαν μια παραδοσιακή επιχείρηση συνοδών. Μπορείτε να κάνετε κράτηση για ιδιωτικές σουίτες για λίγες ώρες ή για μια νύχτα και οι πελάτες επιλέγουν τον σύντροφό τους από μια λίστα με σαγηνευτικά ονόματα όπως Bimbo ή Ms Schmidt.

Αλλά το φουτουριστικό πλεονέκτημα του συγκεκριμένου οίκου ανοχής βρίσκεται στις εργαζόμενες και τους εργαζόμενούς του. Στο Cybrothel, οι θαμώνες επιλέγουν την… παρέα τους από μια γκάμα από κούκλες του σεξ σε φυσικό μέγεθος αντί για ανθρώπους.

Οι Bimbo, Kokeshi και Co δεν μπορούν να κινηθούν ή να μιλήσουν, αλλά οι πελάτες αλληλεπιδρούν μαζί τους στην εικονική πραγματικότητα, φορώντας ακουστικά VR για να παρακολουθώντας 4D πορνό με το αγαπημένο τους sex-bot.

Εξωτερική φωτογραφία του πρώτου οίκου ανοχής τεχνητής νοημοσύνης στον κόσμο στο Βερολίνο με πολλά κτίρια στην πόλη.

Έχουν επίσης την επιλογή να κάνουν «σεξ» με την περσόνα τεχνητής νοημοσύνης της κούκλας, χάρη σε ένα αυθόρμητο, σχεδιασμένο μοντέλο γλώσσας AI.

Η Cybrothel είναι το πρώτο στον κόσμο που γέμισε τον οίκο ανοχής με τέτοιο επίπεδο τεχνητής νοημοσύνης και ο συνιδιοκτήτης Matthias Smetana είπε στο news.com.au ότι η επιχείρησή του ήταν σε μια προσπάθεια να αναπτύξει τις ρομποτικές κούκλες επόμενης γενιάς που θα ανταποκρίνονται στο άγγιγμα και θα μιλούν σε πραγματικό χρόνο.

Ο ειδικός του σεξ της τεχνητής νοημοσύνης είπε ότι το Cybrothel προσέλκυσε βετεράνους της βιομηχανίας του σεξ που αναζητούσαν μια πιο καινοτόμο εμπειρία και οι επισκέπτες που το επισκέπτονταν για πρώτη φορά έλκονταν από το περιβάλλον χωρίς πίεση.

AI κούκλα σεξ

«Αν είσαι εδώ, το μόνο άτομο που μπορεί να σε κρίνει είναι ο εαυτός σου», είπε ο Smetana.

«Έχουμε πολλούς ανθρώπους που δεν έχουν κάνει ποτέ σεξ με σεξεργαζόμενο, που είναι πραγματικά αποφασισμένοι να το δοκιμάσουν, αλλά αναζητούν έναν ασφαλή χώρο. Εάν αντιμετωπίζετε άγχος απόδοσης, αυτό δεν ισχύει στο Cybrothel καθώς έχετε να κάνετε με σεξουαλικά παιχνίδια, όχι με ανθρώπους», όπως αναφέρει το New York Post.

Ο Smetana είπε ότι το Cybrothel ήταν ο φάρος μιας εξελισσόμενης αγοράς σεξ. Το εμπόριο σεξ στη Γερμανία μειώνεται τα τελευταία χρόνια, με τον αριθμό των εγγεγραμμένων εργαζομένων του σεξ να μειώνεται κατά 30 τοις εκατό σε σύγκριση με τον αριθμό πριν από την πανδημία.

«Οι (παραδοσιακοί) πελάτες θα εξαφανιστούν τα επόμενα 10 έως 15 χρόνια», είπε ο Smetana. «Επομένως, νομίζω ότι αυτή τη στιγμή η βιομηχανία του σεξ θα προχωρήσει περισσότερο προς την κατεύθυνση της εικονικής πραγματικότητας. Κάνοντας σεξ στον ψηφιακό κόσμο και στον φυσικό κόσμο ταυτόχρονα».

Μέσα στον οίκο ανοχής Cybrothel AI με ένα κρεβάτι και μια εικόνα στον τοίχο, όπως περιγράφεται από τη σωματική σεξολόγο Alice Child στο Βερολίνο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.