Μεσαρά: «Για όσους ξεχάσατε τον Νίκο…» – Η συγκλονιστική ανάρτηση για τον διασωληνωμένο 29χρονο που τραυματίστηκε από σφαίρα

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία αναφορικά με τον σοβαρό τραυματισμό του 29χρονου Νίκου από σφαίρα, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου.
Ώρες αγωνίας για τον 29χρονο Νίκο, ο οποίος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του από σφαίρα. Την ίδια ώρα σοκαρισμένη και θυμωμένη είναι η τοπική κοινωνία, όπως αναφέρει σε ανάρτησή της στο Facebook, η Στέλλα Στεφανουδάκη.

«Μια ολόκληρη περιοχή «βράζει» από θυμό γιατί ξέρει και γιατί φοβάται ότι αύριο μεθαύριο στη θέση αυτή μπορεί να είναι τα δικά της παιδιά. Όλοι μιλάμε κάθε μέρα για το ίδιο πράγμα, όλοι ρωτάνε κάθε μέρα για τον Νίκο. Όλοι εκτός από αυτούς που θα έπρεπε…», τονίζει στην ανάρτησή της η κ. Στεφανουδάκη.

«Θα ήθελα να μάθω που βρίσκεται η τοπική ηγεσία αυτού του τόπου, που βρίσκονται οι βουλευτές μας; Δεν υπάρχει ένας που να έχει το σθένος και την ανθρωπιά να βγει και να καταδικάσει το γεγονός; Δεν υπάρχει ένας που να μπορεί να δείξει συμπαράσταση σε αυτούς τους γονείς;», τονίζει παράλληλα.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ανάρτησης:

«Αύριο κλείνει μια εβδομάδα από την μέρα που ο Νίκος παλεύει για τη ζωή του. Σε όποιον είχε την τύχη να τον γνωρίσει, δεν χρειάζεται να πω περισσότερα… Όποιος όμως δεν τον γνωρίζει ή ξέχασε ξαφνικά ότι τον γνωρίζει, αφήστε με να σας πω δυο λόγια για αυτόν.

Ο Νίκος γεννήθηκε στην Κρήτη. Γονείς του ο Γιάννης Φανουράκης και η Ζαχαρένια Σταθοράκη. Δύο άνθρωποι που μόχθησαν σε όλη τους τη ζωή για να μεγαλώσουν και να σπουδάσουν τα παιδιά τους. Που φρόντισαν να τα κάνουν ανθρώπους κι όχι ανθρωπάκια… ο Νίκος μεγάλωσε, σπούδασε, ερωτεύτηκε, έκανε φίλους και μια μέρα λίγο καιρό πριν να πάρει το πτυχίο του, πυροβολήθηκε στο κεφάλι χωρίς να έχει κάνει κακό πότε σε κανέναν.

Ότι δημιούργησαν οι γονείς του καταστράφηκαν μέσα σε λίγα λεπτά. Γιατί αν ο γονιός δεν έχει το παιδί του, δεν έχει τίποτα.

Δεν μιλάμε για ένα ατύχημα, αλλά για απόπειρα ανθρωποκτονίας… δεν ήταν η κακιά η ώρα αλλά οι κακοί άνθρωποι…

Μια ολόκληρη περιοχή «βράζει» από θυμό γιατί ξέρει και γιατί φοβάται ότι αύριο μεθαύριο στη θέση αυτή μπορεί να είναι τα δικά της παιδιά. Όλοι μιλάμε κάθε μέρα για το ίδιο πράγμα, όλοι ρωτάνε κάθε μέρα για τον Νίκο. Όλοι εκτός από αυτούς που θα έπρεπε…

Θα ήθελα να μάθω που βρίσκεται η τοπική ηγεσία αυτού του τόπου, που βρίσκονται οι βουλευτές μας; Δεν υπάρχει ένας που να έχει το σθένος και την ανθρωπιά να βγει και να καταδικάσει το γεγονός; Δεν υπάρχει ένας που να μπορεί να δείξει συμπαράσταση σε αυτούς τους γονείς;

Πότε επιτέλους θα γίνει κάτι για να μην καταστρέφεται το μέλλον αυτού του τόπου;

Μήπως ήρθε η ώρα για να παρθούν δραστικά μέτρα;

Για τον Νίκο!

Για το κάθε παιδί που αύριο θα βρεθεί στη θέση του Νίκου και μπορεί να είναι το δικό σας παιδί.

Για όσους ξεχάσατε τον Νίκο, αφήστε με να σας τον θυμίσω…».https://www.neakriti.gr/

Τα σχόλια είναι κλειστά.