Μεσαρά: Πληροφορίες ότι επίκειται παράδοση του 22χρονου “πιστολέρο” στην Αστυνομία

Θεωρείται ιδιαίτερα πιθανό μέσα στο αμέσως επόμενο διάστημα, ενδεχομένως και τις επόμενες ώρες, ο νεαρός, που παραμένει άφαντος και ο οποίος φέρεται ως το άτομο που πυροβόλησε και τραυμάτισε βαρύτατα τον Νίκο, να παραδοθεί στην Αστυνομία

Μεσαρά: Πληροφορίες ότι επίκειται παράδοση του 22χρονου “πιστολέρο” στην Αστυνομία

Στη διάθεση των Αρχών αναμένεται να θέσει εαυτόν, σύμφωνα με πληροφορίες, τα αμέσως επόμενα 24ωρα ο 22χρονος που πυροβόλησε, στις αρχές Αυγούστου, τον 29χρονο Νίκο, την ώρα που αυτός οδηγούσε, σε περιοχή της Μεσαράς, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει βαρύτατα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θεωρείται ιδιαίτερα πιθανό μέσα στο αμέσως επόμενο διάστημα, ενδεχομένως και τις επόμενες ώρες, ο νεαρός που παραμένει άφαντος και ο οποίος φέρεται ως το άτομο που πυροβόλησε και τραυμάτισε βαρύτατα τον Νίκο, να παραδοθεί στην Αστυνομία.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του 22χρονου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Εξάλλου, πριν από μερικά 24ωρα, έγινε γνωστό ότι ο 29χρονος Νίκος “αποσωληνώθηκε” και σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η κατάστασή του παρουσιάζει βελτίωση, αφού φέρεται να έχει ανακτήσει κάποιο επίπεδο συνείδησης.

Μιλώντας προ ημερών στο neakriti.gr και την ΚΡΗΤΗ TV ο πατέρας του 29χρονου, κ. Γιάννης Φανουράκης, ανέφερε ότι «εύχεται σε κανένα γονέα να μην περάσει αυτό που βιώνει ο ίδιος κι η οικογένειά του».

Ο κ. Φανουράκης αναμένει, όπως ανέφερε πριν λίγα 24ωρα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV να εντοπιστούν και να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης όχι μόνο το άτομο που πυροβόλησε το γιο του, αλλά και άλλα άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στην αιματηρή επίθεση.

Tην ώρα που ο γιος του συνεχίζει να δίνει την πιο μεγάλη μάχη της ζωής του στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, ο πατέρας του 29χρονου Νίκου ζητά από όποιον ντόπιο γνωρίζει κάτι που θα μπορούσε να συμβάλει στον εντοπισμό των δραστών, «αν θέλει να μιλήσει», καθώς όπως ανέφερε με νόημα «σήμερα ήταν εμένα, αύριο θα είναι αυτών η σειρά… πέρασε εμένα η σειρά μου!».»

«Εύχομαι σε κανένα γονιό να μην το ζήσει αυτό. Να βλέπει το κοπέλι του 15 μέρες στην Εντατική και να μην ξέρει αν τελικά θα ζήσει. Κοιτάω τις φωτογραφίες του παιδιού μου, θυμάμαι πως τον είχαμε μεγαλώσει… τον έθρεψα με τόσο κόπο! Ένας άντρας καθαρός! Σε λίγους μήνες θα έπαιρνε το πτυχίο του και κάποιοι… επέλεξαν να του φυτέψουν μια σφαίρα στο κεφάλι!» λέει στη Νέα Κρήτη και την ΚΡΗΤΗ TV ο πατέρας του νεαρού Νίκου, ο οποίος εδώ και αρκετά χρόνια διέμενε μόνιμα στην Αθήνα.

«Δεν τον γνώριζαν, έλειπε δέκα χρόνια, από εδώ» μας εξηγεί ο κ. Φανουράκης συμπληρώνοντας ότι «δεν μπορεί κανείς να μην είδε τίποτα». «Ο θυμός μου έχει μετατραπεί σε κλάμα… Δεν είχα κλάψει ποτέ και τώρα έχω διαλύσει» λέει ο πατέρας του 29χρονου Νίκου, που προσθέτει ότι ο γιος του «θα έπαιρνε σε 2-3 μήνες πτυχίο από τη Γεωπονική και μας τα χαλάσαν όλα! Γιατί; Δεν τους άρεσε η φυσιογνωμία του; Δεν υπέκυψε στη μαγκιά τους; Θέλω να τους πιάσουν όλους!».

Ο κ. Φανουράκης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει εκτός από τους φίλους του, τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό, όλο τον κόσμο που έχει σταθεί το τελευταίο διάστημα στο πλευρό της οικογένειας του.

Ο κ. Φανουράκης αναφέρθηκε, τέλος, και στις δύσκολες στιγμές που έζησε ο γιος του στο Νοσοκομείο και οι οποίες αντιμετωπίστηκαν από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. «Κινδυνέψαμε από ένα μικρόβιο να χαλάσουν τα πάντα! Κι όμως ξεσηκώθηκε όλο το νοσοκομείο, όλο το προσωπικό να βάλουν το παιδί μόνο του σε ένα δωμάτιο, να αποφευχθούν οι επιπλοκές!» επεσήμανε με νόημα ο πατέρας του 29χρονου Νίκου, ο οποίος έχει στο πλευρό του όλη την τοπική κοινωνία της Μεσαράς και όχι μόνο.neakriti.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.