Μεσσαρά: μυστήριο με το δήθεν τροχαίο και την σφαίρα στο κεφάλι του 29χρονου

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να βρουν την άκρη του νήματος.

Πυκνό μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει την υπόθεση του τραυματισμού με σφαίρα στο κεφάλι 29χρονου στις Μοίρες, το πρωί της Πέμπτης, με τις Αστυνομικές Αρχές να προσπαθούν να ξεδιαλύνουν το ομιχλώδες τοπίο.

Το μόνο δεδομένο είναι ότι ένας νέος σπουδαστής νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Βενιζελείου με σφαίρα στο κεφάλι. Τι ακριβώς συνέβη, υπό ποιες συνθήκες έγινε αυτό, όλα είναι υπό διερεύνηση.

Η ΕΛ.ΑΣ αρχικώς κλήθηκε να επέμβει σε περιστατικό τροχαίου με εκτροπή οχήματος στο 1ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ηρακλείου-Τυμπακίου, στις Μοίρες. Ο τραυματίας διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και εν συνεχεία στο εφημερεύον Βενιζέλειο όπου είχαμε την 1η μεγάλη ανατροπή: το θύμα του φερόμενου τροχαίου έφερε τυφλό τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι, κάτι που αποκαλύφθηκε από την αξονική, στην οποία υπεβλήθη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το τραύμα, πιθανότατα, προκλήθηκε από 22άρι πιστόλι.

Τα νέα δεδομένα έφεραν και νέες συνθήκες σε επίπεδο έρευνας, με τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ηρακλείου να αναλαμβάνουν την σκυτάλη της προανάκρισης.

Το όχημα στο οποίο επέβαινε ο 29χρονος μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού για αστυνομική εξερεύνηση, ενώ αστυνομικοί της Ασφάλειας ανέλαβαν να βρουν τα κομμάτια του παζλ που παραμένει ασυναρμολόγητο.

Με βάση το προφίλ του 29χρονου, η ΕΛ.ΑΣ εμφανίστηκε να εξετάζει, όπως γράφτηκε εξάλλου, και το ενδεχόμενο της απόπειρας αυτοκτονίας, αφενός γιατί τον τελευταίο καιρό ήταν πεσμένος ψυχολογικά λόγω προσωπικού θέματος, από την άλλη επειδή φέρεται να βρέθηκε ένα σημείωμα στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου του, το περιεχόμενο του οποίου ήταν αινιγματικό και ανησυχητικό.

Η οικογένεια του 29χρονου ωστόσο ήταν κάθετα αντίθετη σε μία τέτοια εκδοχή, αποκλείοντας ότι ο νεαρός θα έκανε κάτι τέτοιο. Εξάλλου δεν φέρεται να είχε όπλο.

Η ΕΛ.ΑΣ υποχρεώθηκε να απενεργοποιήσει το σενάριο της πιθανής απόπειρας αυτοχειρίας εξαιτίας του γεγονότος ότι δεν βρέθηκε όπλο μέσα στο αυτοκίνητο ή στον τόπο του φερόμενου τροχαίου. Αυτό στάθηκε κομβικό για την περαιτέρω πορεία των ερευνών.

Τι τελικά συνέβη;

-μήπως ο 29χρονος οδηγός δέχθηκε εν κινήσει κάποια «αδέσποτη» σφαίρα, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να θεωρηθεί αρχικώς τροχαίο;

-μήπως ο 29χρονος πυροβολήθηκε στοχευμένα από κάποιον άλλον με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο το αυτοκινήτου; Μήπως τελικά μιλάμε για απόπειρα ανθρωποκτονίας;

Οι Αρχές ψάχνουν επισταμένως, αναζητούν μαρτυρίες και υλικό από κάμερες ασφαλείας και εμφανίζονται αισιόδοξες ότι θα βρουν τις απαντήσεις που ζητούν.https://www.cretalive.gr/

Τα σχόλια είναι κλειστά.