Μετωπική σύγκρουση κυβέρνησης – αντιπολίτευσης για τη διαχείριση της πανδημίας

Ημερομηνία:

Με την πανδημία να επελαύνει οξύνεται και η πολιτική πόλωση.

«Λασπολογεί, υβρίζει, αμφισβητεί ευθέως τη δημοκρατική λειτουργία. Ο ΣΥΡΙΖΑ επενδύει στην καταστροφή και την πόλωση», απάντησε η κυβέρνηση στη νέα προσωπική του Αλέξη Τσίπρα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στο βίντεο με το οποίο η Κουμουνδούρου αποδοκιμάζει τους κυβερνητικούς χειρισμούς της πανδημίας.

«Δεν είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς τι θα είχε συμβεί στην Ελλάδα αν από την αρχή της πανδημίας είχαμε ακούσει τον κ. Τσίπρα, ειδικά σε όσα κατά καιρούς έλεγε για τον εμβολιασμό και την εκπαίδευση. Από την ιστορία του κανείς δεν μπορεί να κρυφτεί, ειδικά σε έναν τόπο που γνωριζόμαστε καλά μεταξύ μας» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

«Αν δεν είχαμε τον κ. Μητσοτάκη με την τραγική – όπως αποδείχτηκε – κανονικότητά του, που ασχημονεί πάνω στις πληγές της κοινωνίας, μπορεί να μην είχαμε ξεμπερδέψει με την πανδημία, όπως ο ίδιος τρεις τουλάχιστον φορές πανηγύρισε, αλλά θα είχαμε μετριάσει και το δράμα και τον πόνο και τον αριθμό των ανθρώπων που χάθηκαν, ενώ θα μπορούσαν να είχαν σωθεί» υποστήριξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Επικριτικός για την κυβέρνηση ήταν και ο Νίκος Ανδρουλάκης που επισκέφτηκε το ΠΑΓΝΗ.

«Η κυβέρνηση ενώ γνώριζε τι συμβαίνει με τη μετάλλαξη Όμικρον στη δυτική Ευρώπη δεν πήρε γρήγορα μέτρα αυστηρής υγειονομικής προστασίας» υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης.

Ταυτόχρονα το ΚΙΝΑΛ έβγαλε βίντεο στηρίζοντας την εμβολιαστική καμπάνια υπό το σύνθημα: «Εμβολιαζόμαστε: Σπάμε το φόβο και την παραπληροφόρηση. Ραντεβού Αλληλεγγύης και Ζωής».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε το υπερσύγχρονο στολίδι του...

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης παρουσίασε το νέο...

«Σύνδρομο κινητού»: Αδυναμία στα χέρια και θολή...

Οι ηλεκτρονικές συσκευές επηρεάζουν το ανθρώπινο σώμα με τρόπους...

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε το υπερσύγχρονο στολίδι του...

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης παρουσίασε το νέο...

«Σύνδρομο κινητού»: Αδυναμία στα χέρια και θολή...

Οι ηλεκτρονικές συσκευές επηρεάζουν το ανθρώπινο σώμα με τρόπους...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Δήμος Πλατανιά : 2ο Μουσικοχορευτικό Αντάμωμα Παραδοσιακών Συλλόγων από όλη την Ελλάδα

“2ο Μουσικοχορευτικό Αντάμωμα Παραδοσιακών Συλλόγων από όλη την Ελλάδα...

Οι προτάσεις του Δήμου Ηρακλείου για την Κρήνη Μοροζίνι

Αλέξης Καλοκαιρινός: Έχει αναπτυχθεί μια δυναμική συνέργειας με το...

Δήμος Χανίων:Προσωρινή διακοπή λειτουργίας των ιστοσελίδων chania.gr και gis.chania.gr λόγω τεχνικών εργασιών

Ο Δήμος Χανίων ενημερώνει τους πολίτες ότι, λόγω προγραμματισμένων...