Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά παρουσιάζει απόψε το βράδυ, στις 9:00, το «Σπίτι με το MEGA» με Καίτη Γαρμπή και Διονύση Σχοινά

Γαρμπή – Σχοινάς ένα ζευγάρι από… «Ατόφιο Χρυσάφι» στο «Σπίτι με το MEGA»

Το πιο αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής μουσικής σκηνής και ζευγάρι στη ζωή, συναντώνται και στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, σε ένα λαμπερό ντουέτο με αγαπημένα τραγούδια.

Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά παρουσιάζει απόψε το βράδυ, στις 9:00, το «Σπίτι με το MEGA». H Καίτη Γαρμπή και o Διονύσης Σχοινάς ανεβαίνουν στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και ερμηνεύουν επιτυχίες τους που αγαπήθηκαν.

Είκοσι πέντε χρόνια μετά την αξέχαστη πρόταση γάμου στον αέρα του MEGA που άφησε εποχή, η Καίτη και ο Διονύσης συναντιούνται στην εμβληματική σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και μας ταξιδεύουν μουσικά.

Αυτό «Το Κάτι» που τους ενώνει ξεδιπλώνεται μπροστά στην κάμερα με τις μεγαλύτερες επιτυχίες των τελευταίων 30 ετών, που όλοι έχουμε αγαπήσει, χορέψει και τραγουδήσει.

Μαζί τους θα είναι το μουσικό συγκρότημα οι Alcatrash και ο Φώτης Σεργουλόπουλος, με τον οποίο το αγαπημένο ζευγάρι μοιράζεται προσωπικές και καλλιτεχνικές στιγμές του.

Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς έρχονται στο «Σπίτι με το MEGA», σε ένα μουσικό ταξίδι από… «Ατόφιο Χρυσάφι».

Τα σχόλια είναι κλειστά.