Μίνως Μάτσας: Περιγράφει το βράδυ που έκανε την πρόταση γάμου στην Όλγα Κεφαλογιάννη

«Εμείς οι συνθέτες είμαστε στον κόσμο μας και ξεχνιόμαστε».
Ο Μίνως Μάτσας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Δύο στη μία» και μίλησε για τη σύζυγό του, Όλγα Κεφαλογιάννη, και τα δύο τους παιδιά.

Ο συνθέτης μάλιστα περιέγραψε και το βράδυ που της έκανε την πρόταση γάμου: «Η ζωή με την Όλγα είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων που το αποτέλεσμά τους είναι πολύ αρμονικό και δεν θα το πίστευα ποτέ.

Εκείνη αγαπάει τη μουσική, τις τέχνες, το θέατρο, τον κινηματογράφο και με παρασύρει πιο πολύ να βλέπω πράγματα. Εμείς οι συνθέτες είμαστε στον κόσμο μας και ξεχνιόμαστε. Τώρα πια έχουμε δύο παιδιά που είναι η απόλυτη σύνδεση με έναν άνθρωπο και αγαπάει τις τέχνες σε τεράστιο βαθμό. Το τραγούδι “Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου” είναι μαγικό.

Αν το πεις σε κάποιον, την επόμενη χρονιά θα βρεθείς με δύο παιδιά. Ήμασταν στην ρωμαϊκή αγορά όταν το έπαιξα. Έκανα μία μικρή εισαγωγή και είπα πώς εάν έχεις βρει τον άνθρωπό σου τότε πρέπει να τον κρατήσεις. Τι λες Ολγάκι, συμφωνείς; Και εκείνη δεν απάντησε.

Ως μπαμπάς ασχολούμαι πάρα πολύ με τα μωρά, μας έχουν αλλάξει τη ζωή. Τους έβαζα μουσική ήδη από την κοιλιά. Τους έβαζα πάνω στο πιάνο με τα κρεβατάκια τους. Η πεθερά με αγαπάει πολύ και εκφράζεται με πολλούς τρόπους. Έχουμε τρομερή σχέση, είναι φοβερή γυναίκα. Η Όλγα το βλέπει με μία συμπάθεια και μία καχυποψία, ειδικά όταν παίρνει το μέρος μου».

Τα σχόλια είναι κλειστά.