Μήνυμα Καστανίδη σε Γεννηματά και Λοβέρδο

Ημερομηνία:

Τη δική του παρέμβαση έκανε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης και πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, με αφορμή και τις τελαυταίες δημοσκοπήσεις που έφερναν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να έχει κυριαχήσει πλήρως στον χώρο του κέντρου και παρουσιάζουν μάλιστα τους … 8 στους 10 ψηφοφόρους του ΚΙΝΑΛ να “θαυμάζουν” τον Πρωθυπουργό.

“Δεν μετακινήθηκε ο κ. Μητσοτάκης προς το Κέντρο” επισημαίνει ο πρώην υπουργός. “Ο ιδεολογικός άξονας της κοινωνίας μετακινήθηκε δεξιότερα.

Γι΄αυτό, οι προοδευτικές δυνάμεις θα επικρατήσουν στο Κέντρο, όχι εξομοιώνοντας την πολιτική τους με αυτή της ΝΔ, αλλά αναστρέφοντας την ιδεολογική κατεύθυνση της κοινωνίας” τονίζει ο Χάρης Καστανίδης, απαντώντας έτσι και στον Ανδρέα Λοβέρδο που επιμένει στην ρήξη και με τον χώρο της Αριστεράς ως “συνθήκη πολιτικής επιβίωσης” για το ΚΙΝΑΛ.

Η ανάρτηση του κ Καστανίδη:

“Δεν μετακινήθηκε ο κ.Μητσοτάκης προς το Κέντρο.
Ο ιδεολογικός άξονας της κοινωνίας μετακινήθηκε δεξιότερα. Γι΄αυτό, οι προοδευτικές δυνάμεις θα επικρατήσουν στο Κέντρο, όχι εξομοιώνοντας την πολιτική τους με αυτή της ΝΔ, αλλά αναστρέφοντας την ιδεολογική κατεύθυνση της κοινωνίας.”

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Βόμβα στην πολιτική σκηνή: Ο Ανδρέας Παπανδρέου...

Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα πολιτική εξέλιξη με έντονο «άρωμα» Κρήτης...

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 95 εκατομμύρια ευρώ...

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το...

Βόμβα στην πολιτική σκηνή: Ο Ανδρέας Παπανδρέου...

Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα πολιτική εξέλιξη με έντονο «άρωμα» Κρήτης...

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 95 εκατομμύρια ευρώ...

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η ζάχαρη το πρώτο κομμάτι στο παζλ της Αλτσχάιμερ

Πώς προδιαθέτει τον οργανισμό μας για την εκδήλωση της...

LIVE: Ναϊμέγκεν – Ολυμπιακός

Η σπουδαία ρεβάνς του Ολυμπιακού κόντρα στη Ναϊμέγκεν για...

Ρύθμιση οφειλών σε 72 δόσεις: Οι προϋποθέσεις – Τι πρέπει να προσέξετε

Δημοσιεύθηκε η απόφαση περί ρύθμισης τμηματικής καταβολής οφειλών στη...