Μήνυμα Καστανίδη σε Γεννηματά και Λοβέρδο

Ημερομηνία:

Τη δική του παρέμβαση έκανε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης και πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, με αφορμή και τις τελαυταίες δημοσκοπήσεις που έφερναν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να έχει κυριαχήσει πλήρως στον χώρο του κέντρου και παρουσιάζουν μάλιστα τους … 8 στους 10 ψηφοφόρους του ΚΙΝΑΛ να “θαυμάζουν” τον Πρωθυπουργό.

“Δεν μετακινήθηκε ο κ. Μητσοτάκης προς το Κέντρο” επισημαίνει ο πρώην υπουργός. “Ο ιδεολογικός άξονας της κοινωνίας μετακινήθηκε δεξιότερα.

Γι΄αυτό, οι προοδευτικές δυνάμεις θα επικρατήσουν στο Κέντρο, όχι εξομοιώνοντας την πολιτική τους με αυτή της ΝΔ, αλλά αναστρέφοντας την ιδεολογική κατεύθυνση της κοινωνίας” τονίζει ο Χάρης Καστανίδης, απαντώντας έτσι και στον Ανδρέα Λοβέρδο που επιμένει στην ρήξη και με τον χώρο της Αριστεράς ως “συνθήκη πολιτικής επιβίωσης” για το ΚΙΝΑΛ.

Η ανάρτηση του κ Καστανίδη:

“Δεν μετακινήθηκε ο κ.Μητσοτάκης προς το Κέντρο.
Ο ιδεολογικός άξονας της κοινωνίας μετακινήθηκε δεξιότερα. Γι΄αυτό, οι προοδευτικές δυνάμεις θα επικρατήσουν στο Κέντρο, όχι εξομοιώνοντας την πολιτική τους με αυτή της ΝΔ, αλλά αναστρέφοντας την ιδεολογική κατεύθυνση της κοινωνίας.”

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήλωση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ...

Οι δημόσιοι υπάλληλοι, που σήμερα απεργούν, έχουν δίκιο να...

Δημοσκόπηση: Η κυβέρνηση υπεύθυνη για την ακρίβεια...

Το αφήγημα ακρίβεια λόγω του πολέμου, δεν δείχνει να...

Δήλωση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ...

Οι δημόσιοι υπάλληλοι, που σήμερα απεργούν, έχουν δίκιο να...

Δημοσκόπηση: Η κυβέρνηση υπεύθυνη για την ακρίβεια...

Το αφήγημα ακρίβεια λόγω του πολέμου, δεν δείχνει να...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Δήμος Ρεθύμνης:MASTERCLASS με τον Γιάννη Μετζικώφ

Ο Δήμος Ρεθύμνης και το Πανεπιστήμιο Κρήτης οργανώνουν MASΤERCLASS...

Δήμος Ρεθύμνης:Πρωτοφανής ανταπόκριση με νέο ρεκόρ συμμετοχών στον 16ο Γύρο της Πόλης

Πλησιάζουν και ενδεχομένως θα ξεπεράσουν τις 1.000 οι συμμετοχές...