Μήνυμα Καστανίδη σε Γεννηματά και Λοβέρδο

Μήνυμα Καστανίδη σε Γεννηματά και Λοβέρδο

Τη δική του παρέμβαση έκανε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης και πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, με αφορμή και τις τελαυταίες δημοσκοπήσεις που έφερναν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να έχει κυριαχήσει πλήρως στον χώρο του κέντρου και παρουσιάζουν μάλιστα τους … 8 στους 10 ψηφοφόρους του ΚΙΝΑΛ να “θαυμάζουν” τον Πρωθυπουργό.

“Δεν μετακινήθηκε ο κ. Μητσοτάκης προς το Κέντρο” επισημαίνει ο πρώην υπουργός. “Ο ιδεολογικός άξονας της κοινωνίας μετακινήθηκε δεξιότερα.

Γι΄αυτό, οι προοδευτικές δυνάμεις θα επικρατήσουν στο Κέντρο, όχι εξομοιώνοντας την πολιτική τους με αυτή της ΝΔ, αλλά αναστρέφοντας την ιδεολογική κατεύθυνση της κοινωνίας” τονίζει ο Χάρης Καστανίδης, απαντώντας έτσι και στον Ανδρέα Λοβέρδο που επιμένει στην ρήξη και με τον χώρο της Αριστεράς ως “συνθήκη πολιτικής επιβίωσης” για το ΚΙΝΑΛ.

Η ανάρτηση του κ Καστανίδη:

“Δεν μετακινήθηκε ο κ.Μητσοτάκης προς το Κέντρο.
Ο ιδεολογικός άξονας της κοινωνίας μετακινήθηκε δεξιότερα. Γι΄αυτό, οι προοδευτικές δυνάμεις θα επικρατήσουν στο Κέντρο, όχι εξομοιώνοντας την πολιτική τους με αυτή της ΝΔ, αλλά αναστρέφοντας την ιδεολογική κατεύθυνση της κοινωνίας.”

Τα σχόλια είναι κλειστά.