Μήνυμα νίκης, από το Ρέθυμνο, στην ομιλία του Σταύρου Αρναουτάκη

Μήνυμα νίκης έστειλε το Ρέθυμνο για τον υποψήφιο περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, κατά την ομιλία του επικεφαλής της παράταξης «Κρήτη η Ζωή μας» που έγινε στο κατάμεστο από κόσμο Ωδείο του Ρεθύμνου που αποδείχτηκε εξαιρετικά μικρό για να χωρέσει τον κόσμο που μία ώρα νωρίτερα είχε κατακλύσει την αίθουσα.

Ο Σταύρος Αρναουτάκης ξεκίνησε την ομιλία του στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα ενότητας προς όλους τους κρητικούς λέγοντας πως «είμαστε εδώ όχι για να χωρίσουμε τον κόσμο αλλά για να ενώσουμε τον κόσμο». Ένα μήνυμα που δείχνει τον τρόπο που μέχρι σήμερα ο ίδιος και οι συνεργάτες του λειτούργησαν στην περιφέρεια αλλά και που θα συνεχίσουν να λειτουργούν.

«Η παρουσία σας είναι ένας ακόμα μεγάλος κρίκος στην ενότητα του κρητικού λαού. Με το μήνυμα αυτό προχωράμε μπροστά. Αξία μας είναι το έργο μας. Πυξίδα μας είναι οι ανάγκες των ανθρώπων της Κρήτης. Όραμα μας είναι μια σύγχρονη, δυναμική και ανταγωνιστική Κρήτη. Είμαστε εδώ όχι για να ξεχωρίσουμε από τον κόσμο, είμαστε εδώ για να σμίξουμε τον κόσμο!!!

Να προχωρήσουμε όλοι μαζί. Όπως κάναμε όλα αυτά τα χρόνια. Γιατί αν κάτι παραμένει σταθερό σε όλη αυτήν την πορεία, αν κάτι παραμένει αναλλοίωτο, είναι η αδιαπραγμάτευτη αρχή μας να ενώνουμε. Να ενώνουμε τους πολίτες, να ενώνουμε τις προσδοκίες, τα θέλω και τα όνειρά τους. Να ενώνουμε τις αγωνίες τους, να ενώνουμε τις δυνάμεις όλων για κάτι ανώτερο. Για κάτι που μας υπερβαίνει όλους, για κάτι που συνδέεται με την ίδια μας την ύπαρξη, με την ίδια μας τη ΖΩΗ: είναι η Κρήτη μας!» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος περιφερειάρχης.

Ο Σταύρος Αρναουτάκης αναφέρθηκε στις διαχρονικές αξίες με τις οποίες πορεύτηκε όλα αυτά τα χρόνια στο τιμόνι της περιφέρειας Κρήτης, την αλήθεια, τη συνεργασία, την εμπιστοσύνη και την αλληλεγγύη και αναφέρθηκε στο σχεδιασμό που έχει γίνει στην περιφέρεια με επίκεντρο τον άνθρωπο πάνω από όλα.

Στη διάρκεια της ομιλίας του ο υποψήφιος περιφερειάρχης έκανε έναν σύντομο απολογισμό για την τελευταία πενταετία στην περιφέρεια Κρήτης αναφέροντας συνοπτικά όσα υλοποιήθηκαν σε όλους τους τομείς δράσεις της περιφερειακής αρχής.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης έδωσε το στίγμα της πολιτικής που θα ακολουθήσει τα επόμενα χρόνια, μία πολιτική που πρωταρχικό της μέλημα είναι η συνεργασία με όλους τους φορείς του νησιού προς όφελος των πολιτών και μόνο.

«Η Κρήτη του 2030 είναι μπροστά μας. Αξιοποιώντας τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα, τον δυναμισμό, την εργατικότητα, την ευρηματικότητα, την αποτελεσματικότητα και την τόλμη των ανθρώπων μας, έχουμε ήδη πετύχει κάτι πολύ σημαντικό: Την Κρήτη μας, Ναυαρχίδα Ανάπτυξης, Το Νησί μας, Φάρος Βιωσιμότητας και Αειφορίας, Την Περιφέρεια, Πόλο Έλξης και Κοινωνικής Ευημερίας.

Το τρίπτυχο αυτό θεμελιώνει το όραμά μας για το σήμερα και το αύριο.» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Αρναουτάκης περιγράφοντας τους βασικούς πυλώνες του προγράμματος του για την επόμενη τετραετία.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης ανταποκρινόμενος στο ιδιαίτερα θερμό και ενθουσιώδες κλίμα που δημιούργησαν όσοι βρέθηκαν στο Ωδείο Ρεθύμνου, κάλεσε όλους τους πολίτες του Ρεθύμνου, όλους τους κρητικούς να συνταχθούν στην προσπάθεια που μόνο στόχο έχει την ευημερία των πολιτών του νησιού.

«Όπως συμβαίνει και σήμερα σε αυτή τη μεγάλη γιορτή της Παράταξής μας, που ζητώ τη στήριξή σας, την εμπιστοσύνη σας, την ψήφο σας την ερχόμενη Κυριακή. Διατηρούμε άσβεστο το πάθος μας για την πρόοδο. Κρατάμε πάντα τη φλόγα της αλλαγής. Οι νέες ιδέες, οι νέες προτάσεις για το παρόν και το μέλλον της Κρήτης είναι το οξυγόνο μας. Η αξία του Ρεθύμνου είναι ανεκτίμητη. Εδώ συνυπάρχουν τα γράμματα και οι τέχνες, η δημιουργία και η παράδοση. Εδώ το παρελθόν αφομοιώνεται δημιουργικά στο παρόν και στο μέλλον. Με τις πλούσιες αποσκευές του το Ρέθυμνο έχει ήδη κατακτήσει το δικό του σημαντικό μερίδιο στην ανάπτυξη και στην ευημερία της Κρήτης, του κρητικού λαού. Παραμένοντας ιστορικός, παραγωγικός και αναπτυξιακός φάρος, το Ρέθυμνο μας δείχνει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε, ενώνοντας τις δυνάμεις μας, από την μια άκρη της Κρήτης στην άλλη, γιατί η Κρήτη είναι η ζωή μας.» ήταν τα λόγια με τα οποία έκλεισε την ομιλία του ο Σταύρος Αρναουτάκης.

Τα σχόλια είναι κλειστά.