Μήνυμα Περιφερειάρχη Κρήτης Στ. Αρναουτάκη για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Ημερομηνία:

Σε μήνυμα του για τον φετινό εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης επισημαίνει ότι, η αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού των ευπαθών ομάδων αποτελεί όχι απλά μια υποχρέωση, αλλά μια άμεση προτεραιότητα σε τοπικό, εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.
Αναλυτικά στο μήνυμα του ο Περιφερειάρχης Κρήτης αναφέρει:
«Για κάθε σύγχρονη κοινωνία, ο τρόπος που αντιμετωπίζει τα άτομα που αντιμετωπίζουν ειδικές δυσκολίες, καθορίζει σε μεγάλο βαθμό το βαθμό της κοινωνικής συνοχής που τη χαρακτηρίζει και το επίπεδο κοινωνικής ανάπτυξης.
Στην Περιφέρεια Κρήτης, 365 ημέρες το χρόνο, προσπαθούμε να διασφαλίσουμε τα δικαιώματα των Ατόμων με αναπηρία. Να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας, προκειμένου να είναι παρόντες στον καθημερινό τους αγώνα για τη ζωή. Μια ζωή που στηρίζεται στις αξίες της ισότητας, της αξιοπρέπειας και της ελεύθερης πρόσβασης.
Με αφορμή την 3Η Δεκεμβρίου, την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, τονίζουμε πως η αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού των ευπαθών ομάδων αποτελεί όχι απλά μια υποχρέωση, αλλά μια άμεση προτεραιότητα σε τοπικό, εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ρέθυμνο: Παραδόθηκε και η 2η δημοτική κατοικία...

Η εκπαιδευτικός από την Κομοτηνή, έχει ένα ανήλικο παιδί...

Αιφνίδια πτήση ισραηλινού κυβερνητικού αεροσκάφους στην Κρήτη...

Η ξαφνική πτήση του ισραηλινού κυβερνητικού αεροσκάφους «Wing of...

Ρέθυμνο: Παραδόθηκε και η 2η δημοτική κατοικία...

Η εκπαιδευτικός από την Κομοτηνή, έχει ένα ανήλικο παιδί...

Αιφνίδια πτήση ισραηλινού κυβερνητικού αεροσκάφους στην Κρήτη...

Η ξαφνική πτήση του ισραηλινού κυβερνητικού αεροσκάφους «Wing of...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Bild: Η Γερμανία θα στείλει στρατιωτική δύναμη στη Γροιλανδία

Οι πρώτοι γερμανοί στρατιωτικοί ενδέχεται να φθάσουν στη Γροιλανδία...

Για Παρασκευή ή Δευτέρα πάει η συνάντηση Μητσοτάκη με τους «αγροτοπατέρες» των μπλόκων

Στην συνέλευση οι αγρότες είπαν «ναι» σε συνάντηση με...