Μητσοτάκης: Επισκέφθηκε καταφύγιο ζώων στο Λασίθι

Ημερομηνία:

Το καταφύγιο ζώων «Takis Shelter» επισκέφτηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου.

Ο κ. Μητσοτάκης ξεναγήθηκε στο καταφύγιο, το οποίο φιλοξενεί πάνω από 400 σκύλους και άλλα αδέσποτα ή άρρωστα ζώα, και ενημερώθηκε για τον σκοπό και τη λειτουργία του από τον ιδρυτή και ιδιοκτήτη του, Τάκη Προεστάκη.

Συνεχάρη τον Τάκη Προεστάκη για το έργο του, ενώ αυτός από την πλευρά του σημείωσε πως οι νομοθετικές πρωτοβουλίες που ανέλαβε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για την προστασία και τη φροντίδα ζώων ήταν πολύ καλές για το έργο του καταφυγίου και των φιλοζωικών οργανώσεων.

«Μας λύσατε τα χέρια», είπε χαρακτηριστικά. «Για πρώτη φορά τίθεται πραγματικά σε εφαρμογή», απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφερόμενος στο πλέγμα νομοθετικών προνοιών για τα ζώα συντροφιάς.

Το «Takis Shelter» είναι ένας βραβευμένος μη κερδοσκοπικός οργανισμός που στοχεύει στη διάσωση και τη φροντίδα αδέσποτων ζώων στην Ιεράπετρα της Κρήτης. Ο ιδιοκτήτης του καταφυγίου, το προσωπικό και εθελοντές, περιθάλπουν τα αδέσποτα ζώα, τα στειρώνουν, τα φροντίζουν και τα διαθέτουν για υιοθεσία, κυρίως σε χώρες του εξωτερικού.

ΑΠΕ ΜΠΕ

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Σύμβαση Περιφέρειας Κρήτης και Δήμου Ιεράπετρας για...

Την σύμβαση προυπολογισμού 42.000 χιλ. περίπου ευρώ, για την...

Λασίθι:Τιμή στην Ελένη Νάκου το Σάββατο 19...

Μια γυναίκα που με νήματα καρδιάς ύφανε το μέλλον...

Σύμβαση Περιφέρειας Κρήτης και Δήμου Ιεράπετρας για...

Την σύμβαση προυπολογισμού 42.000 χιλ. περίπου ευρώ, για την...

Λασίθι:Τιμή στην Ελένη Νάκου το Σάββατο 19...

Μια γυναίκα που με νήματα καρδιάς ύφανε το μέλλον...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Καταγγελία για Φαλάσαρνα: Μουσική στη διαπασών, ξαπλώστρες στο νερό και νεκρά χελωνάκια στην παραλία

Τι αναφέρεται στην καταγγελία. Σε μια σοβαρή δημόσια καταγγελία προχώρησε...

H καρδιά του πολιτισμού “χτυπά” στο Αμάρι – Ξεκινά το 10ο φεστιβάλ

Το 10ο Amari Green Festival ξεκινά στο Αμάρι Ρεθύμνου,...

Σημαντική ανακάλυψη: Συστατικό του ελαιολάδου ανοίγει το δρόμο για θεραπεία σοβαρών ασθενειών

Εξαιρετικά σοβαρά τα ευρήματα έρευνας Ελλήνων και Τούρκων επιστημόνων. Μια...

Γιατί είναι περισσότερα τα διαζύγια το καλοκαίρι;

Πώς θα προστατεύσετε τη σχέση σας. Καθώς η θερμοκρασία ανεβαίνει,...