Μητσοτάκης: «Θα κριθώ στο τέλος της τετραετίας – Οι εκλογές θα γίνουν το 2027»

Μητσοτάκης: «Θα κριθώ στο τέλος της τετραετίας – Οι εκλογές θα γίνουν το 2027»

«Δεν διακυβεύεται η σταθερότητα της χώρας», είπε ο κ. Μητσοτάκης λέγοντας ότι «οι ευρωεκλογές είναι μια εθνική κάλπη, θα βγούνε και πολιτικά συμπεράσματα. Αν ξαναφουντώσει αυτό το κίνημα της αντισυστημικότητας με κόμματα που κινούνται σε ένα μίγμα μηδενισμούς ασυναρτησίας και λαϊκισμού, δεν είναι καλό για το πολιτικό σύστημα».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αυτή τη φορά εξαπέλυσε διμέτωπο κατά ΣΥΡΙΖΑ και Ελληνικής Λύσης, ταυτίζοντας τους κυρίους Κασσελάκη και Βελόπουλο στο φάσμα του αντισυστημισμού, μιλώντας μάλιστα remake της συνεργασίας Τσίπρα – Καμμένου.

«Βλέπω τον κύριο Κασσελάκη και τον κύριο Βελόπουλο και μου θυμίζουν πολύ τον κύριο Τσίπρα και τον κύριο Καμμένο, ξέρετε, αυτοί κάποια στιγμή κυβέρνησαν. Εγείρουν τον κίνδυνο ενός αντισυστημισμού που μπορεί να πατήσει πάνω σε δικαιολογημένες διαμαρτυρίες».

Μιλώντας στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο ο Στέφανος Κασσελάκης εμφανίστηκε αισιόδοξος ακόμη και για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές.

«Είναι απολύτως εφικτό να είμαστε πρώτοι. Αν δεν είμαστε, θα είμαστε στις εθνικές. Δεν έχω καμία αμφιβολία η καθαρότητά μας και οι προτάσεις μαζί με την τιμωρητική ψήφο για τις τεράστιες κωλοτούμπες μπορεί εύκολα να φέρει εμάς πρώτο κόμμα», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο MEGA.

Κόμματα παρκινγκ για τον Κυριάκο Μητσοτάκη – υπονοώντας της Ελληνική Λύση και τους Δημοκράτες του Ανδρέα Λοβέρδου ή κόμματα life style δεν μπορούν να απειλήσουν την κυβέρνηση της ΝΔ, διαμηνύει ο Νίκος Ανδρουλάκης ο οποίος επιδιώκει τη δεύτερη θέση για το ΠΑΣΟΚ.

Με φοιτητικές εκλογές όπου κάθε παράταξη θα δηλώνει νικητής παρομοίασε τις επερχόμενες ευρωεκλογές ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρώην πρωθυπουργός από το forum των Δελφών σημείωσε ότι το διακύβευμα της κάλπης της 9ης Ιουνίου είναι η άνοδος της ακροδεξιάς και στην Ελλάδα αφήνοντας όμως αιχμηρά καρφιά για τα κόμματα της κεντροαριστεράς κάνοντας λόγο για πολιτική του TikTok που σβήνει τις διαφορές μεταξύ Αριστεράς και Δεξιάς.

Σκληρή κόντρα ξέσπασε μεταξύ Άδωνι Γεωργιάδη και Κυριάκου Βελόπουλου, όταν ο υπουργός υγείας εγκάλεσε τον Κυριάκο Βελόπουλο γιατί παρακαλούσε να μπει στη ΝΔ.

Αδ. Γεωργιάδης: Ποιος ξέρει καλύτερα από εμένα πόσο παρακαλούσε τον Αντώνη Σαμαρά να κατέβεις ευρωβουλευτής της ΝΔ το 2014;

Κ. Βελόπουλος: Όταν σε φτύνουν νομίζεις ότι βρέχει. Η ΝΔ είναι η ντροπή της Δεξιάς, δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα μπορούσα να πιστέψω ότι θα πάω σε αυτό το κόμμα. Αυτός είσαι, λασπολόγος και γλείφτης μεγάλος του συστήματος.

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς πέρασε το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου και στη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό αποφασίστηκε να θέσει υποψηφιότητα για ευρωβουλευτής με τη ΝΔ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.