Μονή Αρκαδίου:Έναρξη λειτουργίας ηλεκτρονικού συστήματος δελτίου εισόδου.

Η Ιερά Μονή Αρκαδίου είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι από την Τρίτη 4 Ιουλίου 2023 τέθηκε σε εφαρμογή νέο ηλεκτρονικό σύστημα δελτίου εισόδου (e pass) για την διευκόλυνση των επισκεπτών στους χώρους της Μονής.
Μέσω του παρακάτω συνδέσμου https://etickets.arkadimonastery.gr/ θα μπορούν οι επισκέπτες είτε μεμονωμένα, είτε μέσω του ξενοδοχείου διαμονής τους, είτε μέσω τους ταξιδιωτικού τους γραφείου να πραγματοποιούν κράτηση της επίσκεψης τους σε ημέρα που επιθυμούν, καθώς και να επιλέγουν τον επιθυμητό αριθμό επισκεπτών. Με τον τρόπο αυτό απλουστεύεται η διαδικασία και δίνεται η δυνατότητα μιας πρόσθετης υπηρεσίας προς τον πελάτη-επισκέπτη.
Παράλληλα μέσω αυτής της διαδικασίας σας ενημερώνουμε ότι πλέον το δελτίο εισόδου θα αποτελεί ένα ακόμα ενθύμιο ανάμνησης της επίσκεψης στην Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Αρκαδίου.
Κλείνοντας επισημαίνουμε ότι η όλη διαδικασία έγκειται στην προσπάθεια εκσυγχρονισμού των υπηρεσιών που παρέχει η Μονή προς όφελος των επισκεπτών της.
Στη διάθεση σας για κάθε δυνατή πληροφορία.

Τα σχόλια είναι κλειστά.