Μπάσκετ: Ολυμπιακός από τα παλιά

Ημερομηνία:

Καταπληκτική εμφάνιση του Ολυμπιακού στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Αλμπα στο Βερολίνο, που συνοδεύτηκε από εντυπωσιακή νίκη (99-80) για την 10η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Οι Πειραιώτες από την αρχή μέχρι το τέλος απέβαλαν το ρυθμό τους ενώ οι Γερμανοί περιορίστηκαν σε ρόλο κομπάρσου καταφέρνοντας απλά να περιορίσουν κάπως τη διαφορά στους -19, καθώς αυτή έφτασε στη διάρκεια του 40λεπτου ακόμα και τους 26 πόντους!

Μεγάλο παιχνίδι για τους νικητές ο Όγκουστιν Ρούμπιτ, ο οποίος έκανε το καλύτερο με την ερυθρόλευκη φανέλα, με τον Αμερικανό να είναι και ο πρώτος σκόρερ με 16 πόντους. Πολύ καλοί και οι Πρίντεζης – Παπανικολάου, θετικότατος ο Σπανούλης και πολύτιμος ο Πολ.

Τα δεκάλεπτα: 17-30, 38-55 (ημίχρονο), 57-76, 80-99.

ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (Αΐτο Ρενέσες): Μέισον 15 (3), Γκιφάι 8 (2), Έρικσον 16 (4), Μάτισεκ 3 (1), Σνάιντερ 9 (3), Χέρμανσον 6, Νίκιτς, Όγκμπε 2, Γκεντράιτις 4, Νόκο 11, Σίκμα 6.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κεστούτις Κεμζούρα): Πάντερ, Ρότσεστι 5 (1), Μπάλντγουιν 6, Πολ 12, Κόνιαρης 7 (1), Σπανούλης 11 (2), Μιλουτίνο 8, Βεζένκοφ 5 (1), Πρίντεζης 15 (2), Παπανικολάου 12 (2), Ρούμπιτ 16 (1), Ριντ 2.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Μουντιάλ 2026: Πρώτο φαβορί η Ισπανία, ακολουθούν...

O υπερυπολογιστής της Opta κάνει τις προβλέψεις του για...

Μουντιάλ 2026: Ο πόλεμος ΗΠΑ – Ιράν...

Ο πόλεμος μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν αναγκάζει τη FIFA...

Μουντιάλ 2026: Πρώτο φαβορί η Ισπανία, ακολουθούν...

O υπερυπολογιστής της Opta κάνει τις προβλέψεις του για...

Μουντιάλ 2026: Ο πόλεμος ΗΠΑ – Ιράν...

Ο πόλεμος μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν αναγκάζει τη FIFA...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ρεκόρ θέρμανσης το 2025: Στο +1,37°C η θερμοκρασία της Γης λόγω ανθρώπινης δραστηριότητας

SOS για το κλίμα. Οι ανθρωπογενείς δραστηριότητες ώθησαν σε αύξηση...

Γιατί αυξάνονται τα διαζύγια μετά τα 50; Οι ειδικοί έχουν βρει την αιτία και δεν είναι η απιστία

Ζευγάρια που υπήρξαν εξαιρετικοί γονείς, μπορεί να μην κατάφεραν...