Μπάσκετ: Ολυμπιακός από τα παλιά

Ημερομηνία:

Καταπληκτική εμφάνιση του Ολυμπιακού στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Αλμπα στο Βερολίνο, που συνοδεύτηκε από εντυπωσιακή νίκη (99-80) για την 10η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Οι Πειραιώτες από την αρχή μέχρι το τέλος απέβαλαν το ρυθμό τους ενώ οι Γερμανοί περιορίστηκαν σε ρόλο κομπάρσου καταφέρνοντας απλά να περιορίσουν κάπως τη διαφορά στους -19, καθώς αυτή έφτασε στη διάρκεια του 40λεπτου ακόμα και τους 26 πόντους!

Μεγάλο παιχνίδι για τους νικητές ο Όγκουστιν Ρούμπιτ, ο οποίος έκανε το καλύτερο με την ερυθρόλευκη φανέλα, με τον Αμερικανό να είναι και ο πρώτος σκόρερ με 16 πόντους. Πολύ καλοί και οι Πρίντεζης – Παπανικολάου, θετικότατος ο Σπανούλης και πολύτιμος ο Πολ.

Τα δεκάλεπτα: 17-30, 38-55 (ημίχρονο), 57-76, 80-99.

ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (Αΐτο Ρενέσες): Μέισον 15 (3), Γκιφάι 8 (2), Έρικσον 16 (4), Μάτισεκ 3 (1), Σνάιντερ 9 (3), Χέρμανσον 6, Νίκιτς, Όγκμπε 2, Γκεντράιτις 4, Νόκο 11, Σίκμα 6.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κεστούτις Κεμζούρα): Πάντερ, Ρότσεστι 5 (1), Μπάλντγουιν 6, Πολ 12, Κόνιαρης 7 (1), Σπανούλης 11 (2), Μιλουτίνο 8, Βεζένκοφ 5 (1), Πρίντεζης 15 (2), Παπανικολάου 12 (2), Ρούμπιτ 16 (1), Ριντ 2.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο...

Ο Λευτέρης Πετρούνιας ανέβηκε για 11η φορά στην καριέρα...

Νέο παγκόσμιο ρεκόρ Guinness από δύο αθλητές...

Από το Ηράκλειο στην κορυφή του κόσμου για ακόμη...

Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο...

Ο Λευτέρης Πετρούνιας ανέβηκε για 11η φορά στην καριέρα...

Νέο παγκόσμιο ρεκόρ Guinness από δύο αθλητές...

Από το Ηράκλειο στην κορυφή του κόσμου για ακόμη...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ανοίγει ο δρόμος για ψεκασμούς με drones – Τι αλλάζει για τους αγρότες

Μια σημαντική αλλαγή για τον ευρωπαϊκό αγροτικό τομέα εξετάζει...

Τέλος στον «ενεργειακό τουρισμό» των κακοπληρωτών – Πότε μπλοκάρεται η αλλαγή παρόχου

«Μπλόκο» στην αλλαγή προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας για καταναλωτές που...

Ποιοι «τα έχουν 400» μέχρι τα γεράματα και γλιτώνουν την άνοια – 3 προφίλ που επηρεάζουν τη μνήμη

Έρευνα σε περισσότερους από 1.000 μεσήλικες και ηλικιωμένους για...