Μπεμπή Κυριακή: Εμείς οι νέοι οφείλουμε να δώσουμε το παράδειγμα

Σε μια εποχή απομόνωσης, κατάρρευσης των ηθικών αξιών ,της αλληλοβοήθειας και της σύμπραξης με τον πλησίον όλοι εμείς οι νέοι υποψήφιοι που πρώτη φορά παίρνουμε μέρος στον στίβο των δημοτικών εκλογών , οφείλουμε να δώσουμε το παράδειγμα.

Να ανοίξουμε έναν δρόμο στήριξης των ευπαθών κοινωνικών ομάδων των συμπολιτών μας που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά στις ανάγκες της καθημερινότητας, που δυσκολεύονται να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους προς τον δήμο και στο κράτος γενικότερα. Έναν δρόμο όχι επιφανειακό, αλλά ουσιαστικό με δομές και ενέργειες που θα δημιουργούν ένα κλοιό προστασίας προς αυτούς ,αρωγής και υπόδειξης ορθών κατευθυντήριων γραμμών.

Μια δέσμη δράσεων που θα είναι ικανή να δημιουργήσει και πάλι κλίμα εμπιστοσύνης προς τις αρχές του τόπου και πίστης πως όσο υπάρχουν άνθρωποι κανένας αγώνας δεν έχει προδιαγεγραμμένο τέλος . Πως όσο υπάρχουν άνθρωποι έχουμε ακόμα την δυνατότητα να γίνουμε όλοι μια γροθιά και να υψώσουμε το ανάστημά μας απέναντι σε ότι μας κάνει να νιώθουμε απογοήτευση , πίκρα και απαισιοδοξία. Καλή επιτυχία σε όλους με την ελπίδα σε αυτές τις εκλογές να αναδειχθούν άνθρωποι με αληθινό όραμα ,δύναμη ψυχής , σθένος και δημιουργικότητα στοιχεία που έκαναν την πατρίδα μας αθάνατη ανά τους αιώνες.

Μπεμπή Κυριακή

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον ανεξάρτητο συνδυασμό

« Ρέθυμνο- Ενεργοί Πολίτες»

Τα σχόλια είναι κλειστά.