Μπούργος: «Με Γκόμελ θα παρουσιαστούμε όσο γίνεται πιο έτοιμοι»

Με νοοτροπία νικητή θα παρουσιαστεί ο Άρης και στις δύο αναμετρήσεις με την Γκομέλ (Πέμπτη, 21/7), όπως τόνισε στη καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, ο τεχνικός των «κίτρινων», Χέρμαν Μπούργος:

«Είμαστε καλά, έχουμε κάνει αρκετές προπονήσεις και θα παρουσιαστούμε όσο γίνεται πιο έτοιμοι. Το επίπεδο προετοιμασίας μας γι αυτό τον πρώτο… τελικό, είναι πολύ καλό. Η Γκόμελ είναι μία ομάδα πρωταθλήτρια που έχει παίξει ήδη 15 παιχνίδια και αυτό αποτελεί πλεονέκτημα για εκείνη. Εμείς θα βγούμε με νοοτροπία νικητή και στα δύο παιχνίδια», σχολίασε αρχικά.

Για το ότι και τα δύο ματς θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη είπε πως «θα είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα για εμάς», ενώ μετά ρωτήθηκε αν προβληματίζεται επειδή η Γκόμελ ενδέχεται να παίξει αμυντικά. «Δεν με προβληματίζει, με απασχολεί».

Για την ενδεκάδα ανέφερε πως ««έχω κατασταλάξει», ενώ του μεταφέρθηκε και η ανατροπή με την ΑΕΚ που έγινε στο φινάλε του περσινού πρωταθλήματος. «Δεν το σκεφτόμαστε, ελπίζω ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο και να χαρεί τον αγώνα που έχουμε μπροστά μας».

Τα σχόλια είναι κλειστά.