Μυρτώ της Πάρου – «Αύριο θα είμαι η φωνή σου στο ΣτΕ» – Συγκλονίζει η μητέρα της

Ημερομηνία:

Αύριο θα είμαι η φωνή σου στο Συμβούλιο Επικράτειας. Μια φωνή που η Πολιτεία κωφεύει και αποποιείται την ευθύνη της για ότι σου συνέβη. Καλώ όλους όσους σε αγαπούν, να δώσουν το παρόν!» αναφέρει σε ανάρτησή της η Μαρία Κοτρώτσου.

Σε έναν δικαστικό «Γολγοθά» βρίσκεται η οικογένεια της Μυρτώς, καθώς η πολιτεία αρνείται να δώσει βοήθεια 2.900 ευρώ μηνιαίως για τη φροντίδα της.

«Έχει γίνει από το 2017 μια προσφυγή μας κατά της πολιτείας, ζητήσαμε και απορρίφθηκε από το Πρωτοδικείο, είχαμε ζητήσει να δίνεται ένα ποσόν κάθε μήνα για την αξιοπρεπή συντήρηση της Μυρτώς φάρμακα, γιατροί κλπ. Αύριο στο ΣτΕ στις 10 το πρωί εκδικάζεται η αναίρεση θα είμαι απ’ έξω γιατί με πνίγει αυτό το πράγμα» δήλωσε την Κυριακή το πρωί στον ΣΚΑΪ η Μαρία Κοτρώτσου.

Η μητέρα της Μυρτώς ξέσπασε, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «καμία οργάνωση, καμία συλλογικότητα ποτέ δεν εμφανίστηκε, γιατί η Μυρτώ ζει… Πηγαίνουν σε ένα νεκρό. Τι θα ζητήσει ένας νεκρός περά από την ανάμνηση κι ένα καντήλι, δε συζήτω για τους γονείς, ενώ ένας ζωντανός ζήτα να επιβιώσει αξιοπρεπώς με φάρμακα, με θεραπείες».

«Έχει καταστραφεί η ζωή της οικογενείας μας, άλλα κυρίως για τη Μυρτώ δεν μπορεί να συντηρηθεί. Η δικαιολογία είναι ότι ‘θα ανοίξει η πόρτα και η άλλοι άνθρωποι θα πάρουν’. Ποιο είναι το κράτος πρόνοιας που πληρώνουμε όλοι; 35 χρονιά το πλήρωνα». Η Μυρτώ, υπενθύμισε, έχει 100% αναπηρία.

«Αύριο θα είμαι η φωνή σου στο ΣτΕ»
Μάλιστα η κ. Κοτρώτσου τονίζει σε ανάρτηση στο facebook: «Μυρτώ μου! αύριο Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 10:00πμ θα είμαι η φωνή σου στο συμβούλιο επικράτειας ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 47-49. Μια φωνή που η Πολιτεία κωφεύει και αποποιείται την ευθύνη της για ότι σου συνέβη. Καλώ όλους όσους σε αγαπούν, να δώσουν το παρόν!»

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Βουλή: Εγκρίθηκε η άρση ασυλίας 13 βουλευτών...

Μετά από πολύωρη και υψηλών τόνων συνεδρίαση, η Βουλή...

300 ευρώ σε ευάλωτους και συνταξιούχους, νέο...

«Η κυβέρνηση επιστρέφει το πλεόνασμα στην κοινωνία», είπε μεταξύ...

Βουλή: Εγκρίθηκε η άρση ασυλίας 13 βουλευτών...

Μετά από πολύωρη και υψηλών τόνων συνεδρίαση, η Βουλή...

300 ευρώ σε ευάλωτους και συνταξιούχους, νέο...

«Η κυβέρνηση επιστρέφει το πλεόνασμα στην κοινωνία», είπε μεταξύ...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Διάκριση για τη Μαρίτα Μυρωνάκη στον διεθνή Λογοτεχνικό Διαγωνισμό της UNESCO

Η διάκριση αφορά το παραμύθι της με τίτλο «Αειλαμπής...

Ηράκλειο:Συλλυπητήρια ανακοίνωση Λευτέρη Αυγενάκη για τον θάνατο του γιατρού Νικόλαου Ρεθυμνιωτάκη

«Με βαθιά θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια του Νικολάου Ρεθυμνιωτάκη,...

Ασύλληπτη ιεροσυλία στην Κρήτη: Έκλεψαν τα σκαλοπάτια του 19ου αιώνα από ιστορικό κτίριο!

Αντιμέτωπο με ένα πρωτοφανές περιστατικό βανδαλισμού βρίσκεται το Βραχάσι,...