Ν. Αντωνακάκης: Η ΝΔ πρέπει να παραμείνει το ισχυρότερο κεντροδεξιό κόμμα στην Ευρώπη για να μπορεί να πρωταγωνιστήσει στην Ευρώπη της επόμενης μέρας.

Η κάλπη της 9ης Ιουνίου για τις ευρωεκλογές, μπορεί να λειτουργήσει ως αφετηρία πολιτικών εξελίξεων, στην περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις για μεγάλη αποχή, πιθανότατα πάνω από το 60%.

Μια τόσο μεγάλη αποστασιοποίηση των πολιτών από το πολιτικό γίγνεσθαι μπορεί να διαμορφώσει συνθήκες και ρητορική απονομιμοποίησής του. Και μπορεί να μην υπάρχει κίνδυνος για την κυβέρνηση Μητσοτάκη, λόγω της ανυπαρξίας του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, η ανάγνωση όμως που θα κάνει το εγχώριο “σύστημα”, όπως και εκείνη των διεθνών εταίρων της χώρας, θα γεμίσει με σύννεφα το μέλλον.

Σε αυτην την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση επιβάλλεται να βρούμε όλους εκείνους τους συμπολίτες μας που σκέφτονται να μην ψηφίσουν ή έχουν κάποιες δυσαρέσκειες, να τους πείσουμε και να τους εξηγήσουμε γιατί είναι σημαντικό να στηριχθεί η Νέα Δημοκρατία.

Το βράδυ των εκλογών, το βράδυ της 9ης Ιουνίου, όταν θα ανοίξουν οι κάλπες και θα καταμετρηθούν τα ψηφοδέλτια, η Νέα Δημοκρατία πρέπει να είναι εκεί που της αξίζει, εκεί που έχει εργαστεί για να είναι: πρώτη, ισχυρή, να παραμείνει το ισχυρότερο κεντροδεξιό κόμμα στην Ευρώπη για να μπορεί να πρωταγωνιστήσει στην Ευρώπη της επόμενης μέρας.
Μένει να αποδειχθεί στην πράξη αν τα σύννεφα θα φέρουν βροχή, καταιγίδα πολιτικών εξελίξεων ή μια καινούργια μέρα για την Ελλάδα που θα έχει στο επίκεντρο της πολιτικής τους το άνθρωπο και τα προβλήματα του.

Τα σχόλια είναι κλειστά.