Να αφήσουν τη διαδοχολογία στο Δήμο Ηρακλείου και να δουλέψουν λιγάκι …

Ημερομηνία:

Εντός των τειχών του Δημαρχείου στο Ηράκλειο φημολογείται ότι παίζεται χοντρό παρασκήνιο για το διάδοχο του νυν Δημάρχου Β. Λαμπρινού.

Αυτό σημαίνει ότι πολλοί εκλεγμένοι ασχολούνται με τα παιχνίδια συσχετισμών και ανταγωνισμών και όχι με το έργο τους, αφού θέλουν να πιστεύουν ότι μπορούν από τώρα να διαμορφώσουν ισχυρούς συσχετισμούς που θα μπορούσαν να παίξουν καθοριστικό ρόλο στις επόμενες εκλογές και να εξασφαλίσουν και οι ίδιοι μια θέση, έστω μια καρέκλα.

Καλό θα ήταν ο ίδιος ο δήμαρχος που έχει και την ευθύνη της επιλογής των συνεργατών του να αρχίσει να ξηλώνει κάποιους και να βάλει στη θέση τους νεότερους και με πραγματικές φιλοδοξίες ή να συνετίσει όσους έχουν πάρει τα μυαλά τους αέρα και όλη τους η ενεργητικότητα εξαντλείται σε δημόσιες σχέσεις, όχι πάντοτε επιτυχημένες.

Ήδη ακούγονται φωνές για κάποια … σούργελα που νομίζουν ότι είναι πρωταγωνιστές των εξελίξεων.

Καλό θα ήταν πάντως οι διάδοχοι να «ακούσουν» λίγο τις εξελίξεις γιατί σε τρία χρόνια πολλά πράγματα θα έχουν αλλάξει και αυτές οι δυναμικές πιθανότητες βλέπουμε δεν συμπεριλαμβάνονται στην ατζέντα τους!

ΒαςΠαπ.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Πρόσληψη προσωπικού με δίμηνες συμβάσεις για το...

Από 22 Μαΐου έως και 1 Ιουνίου 2026 οι...

Στο νοσοκομείο ο θείος, στη φυλακή τα...

Παραμένει νοσηλευόμενος ο 43χρονος, δεν αποκλείεται να χρειαστεί να...

Πρόσληψη προσωπικού με δίμηνες συμβάσεις για το...

Από 22 Μαΐου έως και 1 Ιουνίου 2026 οι...

Στο νοσοκομείο ο θείος, στη φυλακή τα...

Παραμένει νοσηλευόμενος ο 43χρονος, δεν αποκλείεται να χρειαστεί να...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ένοχος για ενδοοικογενειακή βία ο 47χρονος πατέρας 16χρονου παιδιού με αυτισμό στα Χανιά

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 47χρονο για απλή σωματική...

Ποινή φυλάκισης με αναστολή για τους Έλληνες που άνοιξαν σημαία στην Αγία Σοφία

Η απόφαση εκδόθηκε από τουρκικό δικαστήριο για το περιστατικό...