Να πάει σπίτι του ο Μαυρουδής: Ενας απαράδεκτος και ακατάλληλος βοηθός διαιτητή της ΕΠΣ Ηρακλείου

Δημήτρης Μαυρουδής, βοηθός διαιτητή της ΕΠΣ Ηρακλείου, χειρότερος δεν γίνεται. Υπάρχουν καλύτεροι από αυτόν και πρέπει να φύγει από τη Super League.

Το VAR δεν πρέπει να λειτουργεί σαν κολυμβήθρα, αλλιώς δεν πρόκειται να ανέβει η ποιότητα της διαιτησίας. Βοηθοί σαν τον Δημήτρη Μαυρουδή (Ηρακλείου) πρέπει να πηγαίνουν σπίτι τους, επειδή τα αδικαιολόγητα λάθη παραμένουν αδικαιολόγητα. Ετσι, εκτίθενται όσοι τα κάνουν και δείχνουν ακατάλληλοι.

Αναφερόμαστε σε λάθος σαν αυτό που έκανε στο Ολυμπιακός-Ατρόμητος 4-0. Σήκωσε τη σημαία του στο πρώτο γκολ του Ελ Αραμπί, ενώ ο Φορτούνης γύρισε τη μπάλα προς τα πίσω, δηλαδή ανακάλυψε οφσάιντ σε μια φάση (52’) που δεν χρειαζόταν VAR. Τη φάση έλεγξαν οι Παπαπέτρου (Αθηνών), Καρσιώτης (Κορίνθου) και σωστά μέτρησαν το γκολ.  Αντίθετα, ο Μαυρουδής στο 42’, άφησε τον Γούτα να δημιουργήσει ευκαιρία, αν και ήταν εκτεθειμένος.

Παρότι το VAR τον διόρθωσε, το λάθος δεν αλλάζει. Πρέπει να του πάρουν τη σημαία. Ο Μαυρουδής έδειξε ότι είναι επικίνδυνος για το ποδόσφαιρο.

Κατά τα άλλα, σωστή η αποβολή του Μάτιτς του Ατρομήτου. Αρχικά, ο Κουτσιαύτης (Αρτας) έδειξε κίτρινη, όμως τον φώναξε ο Παπαπέτρου στο VAR. Ετσι, ο 43χρονος ρέφερι είδε ότι και όλη η Ελλάδα, καθώς ο παίκτης του Ατρομήτου πήγε με τις τάπες, χωρίς να μαζέψει το πόδι του, πάνω στον αχίλλειο τένοντα του Καμαρά (30’).

Τα σχόλια είναι κλειστά, αλλά Trackbacks και Pingbacks είναι ανοιχτά.