Νατάσα Θεοδωρίδου: Νέο video clip με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Λιάγκα

Το νέο τραγούδι της Νατάσα Θεοδωρίδου κυκλοφόρησε.
Κυκλοφόρησε σήμερα (5/5) το νέο τραγούδι της Νατάσας Θεοδωρίδου με τίτλο «Ο Χάρτης», σε μουσική και στίχοι του Φοίβου!

Στο video clip πρωταγωνιστεί ο Γιώργος Λιάγκας, με τον Alex Konstantinidis να υπογράφει τη σκηνοθεσία.

Δείτε το video clip

Ο παρουσιαστής πρόβαλλε για πρώτη φορά μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό» το βίντεο κλιπ και αποκάλυψε το παρασκήνιο της συμμετοχής του, ενώ ανέφερε πώς για αρκετό καιρό δεν μιλούσε με τη Θεοδωρίδου.

«Αλλάζω καριέρα, δεν κάνουμε και νούμερα τις τελευταίες μέρες, θα γίνω μοντέλο να τελειώνουμε» είπε χιουμοριστικά ο παρουσιαστής.

«Εμείς δε μιλάγαμε με τη Νατάσα, παρότι μένουμε μεσοτοιχία. Το ξέρετε. Χωρίς να έχει πει ποτέ τίποτα ο ένας για τον άλλον. Είχαμε βρεθεί σε κάποιες αμήχανες στιγμές, όπως στο φαρμακείο της γειτονιάς και στο πάρκινγκ και δε μιλάγαμε. Το τελευταίο διάστημα κάνουμε πολύ παρέα και με τον Πάνο Κατσαρίδη. Τρώμε πολλές φορές μαζί τη βδομάδα ή βγαίνουμε για ποτό. Μου λένε “άκουσε ένα τραγούδι”. Το άκουσα και είπα “είναι το hit του καλοκαιριού”. Και μου είπαν “πως θα σου φαινόταν να το κάνετε μαζί;”. Εγώ ντράπηκα και είπα “ναι”, αλλά δεν ήθελα να το κάνω», πρόσθεσε μετά.

«Εγώ μετά, όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα επειδή είπα “ναι”. Πρώτη φορά το ακούει η Νατάσα αυτό. Και έγραψα τρία μηνύματα με ένα ευγενικό “όχι” προς τη Νατάσα. Την επόμενη μέρα βρέθηκα με τον Γιάννη Λάτσιο και έπεισε να συμμετάσχω. Και ενώ είχα έτοιμο να στείλω το “ευχαριστώ αλλά δεν”, τελικά το έκανα», συμπλήρωσε ο Γιώργος Λιάγκας.https://www.neolaia.gr/

Τα σχόλια είναι κλειστά.