ΝΔ για τα δάνεια του ΣΥΡΙΖΑ: Και η υποκρισία έχει τα όρια της

Ημερομηνία:

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή σημερινό δημοσίευμα, που σύμφωνα με το οποίο, αποκαλύπτεται ο τρόπος με τον οποίο το Μαξίμου ρύθμισε με νομιμοφανή τρόπο τα δάνεια του ΣΥΡΙΖΑ από την Εθνική Τράπεζα.

Σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΝΔ τονίζει πως όπως αποκάλυψε το δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά», «η ρύθμιση προβλέπει την εκχώρηση της μελλοντικής χρηματοδότησης του ΣΥΡΙΖΑ ως το 2023, πρακτική την οποία εξακολουθεί υποκριτικά να καταγγέλλει ο κ. Τσίπρας και έχει ήδη απαγορευτεί από το 2014».

Επίσης προσθέτει πως επιπλέον «αποκαλύπτεται ότι ο κ. Τσίπρας είναι ο μόνος πολιτικός αρχηγός που με επιστολή του προς την Εθνική Τράπεζα αιτήθηκε να επεκταθεί το δάνειο που είχε λάβει το κόμμα του χωρίς να τηρούνται τα αναγκαία χρηματοοικονομικά κριτήρια.

Ας το καταλάβουν επιτέλους στο Μαξίμου. Ακόμη και η υποκρισία έχει τα όρια της και οι πολίτες θα δώσουν πολύ σύντομα στο ΣΥΡΙΖΑ την απάντηση που του αξίζει» καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: «Μόνιμα 200 αστυνομικοί στην Κρήτη...

Στη μόνιμη ενίσχυση της αστυνομικής παρουσίας στην Κρήτη αναφέρθηκε...

Μητσοτάκης: Εκλογές με μία μόνο κάλπη –...

Ο Πρωθυπουργός επιχείρησε να καταδείξει σιγουριά και σταθερότητα του...

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: «Μόνιμα 200 αστυνομικοί στην Κρήτη...

Στη μόνιμη ενίσχυση της αστυνομικής παρουσίας στην Κρήτη αναφέρθηκε...

Μητσοτάκης: Εκλογές με μία μόνο κάλπη –...

Ο Πρωθυπουργός επιχείρησε να καταδείξει σιγουριά και σταθερότητα του...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στους πρωταθλητές Ελλάδας

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας για 16η φορά...

Ψηφιακό άλμα e-ΕΦΚΑ για ταχύτερη απονομή συντάξεων και καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών

Το νέο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (Ο.Π.Σ.) του e-ΕΦΚΑ και...

Το αντιφλεγμονώδες ελληνικό βότανο που καταπολεμά διαβήτη και κατάθλιψη

Ένα αρωματικό φυτό που είναι πανταχού παρόν σε μαγειρική...