ΝΔ για τα δάνεια του ΣΥΡΙΖΑ: Και η υποκρισία έχει τα όρια της

ΝΔ για τα δάνεια του ΣΥΡΙΖΑ: Και η υποκρισία έχει τα όρια της . Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή σημερινό δημοσίευμα, που …..

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή σημερινό δημοσίευμα, που σύμφωνα με το οποίο, αποκαλύπτεται ο τρόπος με τον οποίο το Μαξίμου ρύθμισε με νομιμοφανή τρόπο τα δάνεια του ΣΥΡΙΖΑ από την Εθνική Τράπεζα.

Σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΝΔ τονίζει πως όπως αποκάλυψε το δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά», «η ρύθμιση προβλέπει την εκχώρηση της μελλοντικής χρηματοδότησης του ΣΥΡΙΖΑ ως το 2023, πρακτική την οποία εξακολουθεί υποκριτικά να καταγγέλλει ο κ. Τσίπρας και έχει ήδη απαγορευτεί από το 2014».

Επίσης προσθέτει πως επιπλέον «αποκαλύπτεται ότι ο κ. Τσίπρας είναι ο μόνος πολιτικός αρχηγός που με επιστολή του προς την Εθνική Τράπεζα αιτήθηκε να επεκταθεί το δάνειο που είχε λάβει το κόμμα του χωρίς να τηρούνται τα αναγκαία χρηματοοικονομικά κριτήρια.

Ας το καταλάβουν επιτέλους στο Μαξίμου. Ακόμη και η υποκρισία έχει τα όρια της και οι πολίτες θα δώσουν πολύ σύντομα στο ΣΥΡΙΖΑ την απάντηση που του αξίζει» καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.