Συνεχίζονται οπι εργασίες αποκατάστασης στο Παγκρήτιο – Νέα αυτοψία του Δημάρχου Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινού [pics & vids]

(Αλ.Καλοκαιρινός: Η Πολιτεία να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της)

Αυτοψία στο Παγκρήτιο Στάδιο για να δει από κοντά τις εργασίες απομάκρυνσης του τμήματος του στεγάστρου που αποκολλήθηκε από

θυελλώδεις ανέμους, πραγματοποίησε σήμερα Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Γιάννη Τσαπάκη και την Αντιπρόεδρο της Εταιρίας Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου Α.Ε. Ο.Τ.Α Άρια Χουρδάκη.

Ο Δήμαρχος παρακολούθησε από κοντά τις εργασίες απομάκρυνσης των καταστρεμμένων πάνελς του στεγάστρου που ξεκίνησαν σήμερα από ειδικό συνεργείο και γερανοφόρο όχημα και θα ολοκληρωθούν τις επόμενες ημέρες.

Ο Αλέξης Καλοκαιρινός σε δηλώσεις του τόνισε ότι το Στάδιο θα ανοίξει με ασφάλεια μόνο όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες αποκατάστασης του στεγάστρου.

Επεσήμανε ότι, θα ασκηθεί κάθε δυνατή πίεση στην Πολιτεία ώστε να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που έχει αναλάβει οι οποίες προβλέπονται από τη σύμβαση παραχώρησης του σταδίου και να χρηματοδοτήσει τόσο την αποκατάσταση των ζημιών όσο και τη συντήρηση που απαιτείται συνολικά για την Αθλητική εγκατάσταση.

Μάλιστα ο Δήμαρχος ανέφερε ότι στόχος είναι η αναδρομική κάλυψη των υποχρεώσεων της Πολιτείας.

Υπενθυμίζεται ότι με ενέργειες της Δημοτικής Αρχής και έπειτα από σχετική παρέμβαση στο Δήμαρχο Μινώα Πεδιάδος Βασίλη Κεγκέρογλου και τον πρόεδρο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μανόλη Χαλιούτη, αθλητές και αθλήτριες που έχουν υποχρεώσεις σε εθνικές ή άλλες αθλητικές διοργανώσεις θα μπορούν να πραγματοποιούν τις προπονήσεις τους στο Δημοτικό Στάδιο Αρκαλοχωρίου, στο οποίο θα μεταφέρονται δωρεάν, μέσω του υπεραστικού ΚΤΕΛ.

Παράλληλα την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου θα αποφασιστεί σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί ποιοι χώροι θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια των εργασιών αποκατάστασης με απόλυτη ασφάλεια για τους χρήστες τους.

Τα σχόλια είναι κλειστά.