Νέα διανομή προϊόντων σε ωφελούμενους του ΤΕΒΑ

Νέα διανομή προϊόντων σε ωφελούμενους του ΤΕΒΑ

Ο Δήμος Ηρακλείου στο πλαίσιο της συμμετοχής του στην Κοινωνική Σύμπραξη Περιφέρειας Κρήτης για την υλοποίηση του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής πραγματοποιεί διανομή ειδών παντοπωλείου (γάλα εβαπορέ, ζάχαρη, ζυμαρικά, ρύζι, φέτα) ειδών βασικής υλικής συνδρομής (καθαριστικό γενικής χρήσης, σαμπουάν, υγρό πιάτων, χαρτί υγείας, χλωρίνη) και οπωροκηπευτικών (μήλα, πορτοκάλια, πατάτες), για τους δικαιούχους του προγράμματος, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα :

Για το σημείο διανομής Α1 – Εργατικές Κατοικίες Αγ. Αικατερίνης (Σ. Σολωμού 14): από Δευτέρα 29 Μαΐου ως και Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023.

Για το σημείο διανομής Α3 – Τάλως (Μάχης Κρήτης & Ελύρου, περιοχή Τάλως): από Δευτέρα 29 Μαΐου ως και Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023.

Για το σημείο διανομής Α4 – ΑΣΙΤΕΣ : Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023.

Για το σημείο διανομής Α5 – ΔΑΦΝΕΣ : Τετάρτη 31 Μαΐου 2023.

Για το σημείο διανομής A6 – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ : Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023.

Για τους ωφελούμενους του σημείου Α2 – ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ η διανομή θα πραγματοποιηθεί από το σημείο διανομής στις Πατέλες Ηρακλείου, δ/νση: Καραϊσκάκη 4 (δίπλα στο στρατολογικό γραφείο Ηρακλείου), από Τρίτη 30 Μαΐου ως & Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023.

Οι δικαιούχοι θα ειδοποιούνται σταδιακά (ανά ημέρα) και θα ενημερώνονται προσωπικά με SMS ή / & τηλεφωνική κλήση ή MAIL από τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Ηρακλείου για το σημείο διανομής, την ημερομηνία και την ώρα παραλαβής των προϊόντων. Παρακαλούνται να ακολουθούν τις οδηγίες (για την ημέρα & ώρα προσέλευσης) που θα λαμβάνουν.

Για την παραλαβή των προϊόντων οι δικαιούχοι απαιτείται να έχουν μαζί τους:

Το βιβλιάριο κοινωνικής ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο απ’ όπου προκύπτει ο Α.Μ.Κ.Α. των ίδιων και των μελών της οικογένειάς τους.

Την απόφαση έγκρισης συμμετοχής στο πρόγραμμα ΚΕΑ.

Το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας.

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος αδυνατεί να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορεί να παραλαμβάνει τρίτο πρόσωπο που επιπρόσθετα των ανωτέρω εγγράφων προσκομίζει εξουσιοδότηση για την παραλαβή.

Τα σχόλια είναι κλειστά.