Νέα επίθεση Αλ. Μαρκογιαννάκη σε Αρναουτάκη

Νέα επίθεση προς τον περιφερειάρχη Κρήτης Στ. Αρναουτάκη, εξαπέλυσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης με την ΝΔ, Αλ. Μαρκογιαννάκης, με αφορμή την απόφαση του πρώτου να ζητήσει την ένταξη όλων των επενδυτικών σχεδίων για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, από το Υπουργείο Οικονομικών.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης, κατηγόρησε το νυν περιφερειάρχη για προεκλογικά τερτίπια, υπογραμμίζοντας ότι «εδώ και 9 χρόνια η οικονομική πολιτική της Περιφέρειας δεν περιλάμβανε επενδύσεις στον τουρισμό της Κρήτης».

Επίσης, έκανε λόγο για «στάχτη στα μάτια των Κρητικών» και «προεκλογική παροχολογία μιας άλλης εποχής», σημειώνοντας ότι η Περιφέρεια, τα τελευταία 9 χρόνια, δεν συνέβαλε αρκετά σε αυτές τις χρηματοδοτήσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη:

Καταφεύγει σε προεκλογικά τερτίπια η Περιφέρεια Κρήτης και ο επικεφαλής της κ. Αρναουτάκης. Μοιράζει υποσχέσεις και ελπίδες…Βρισκόμαστε άλλωστε στην τελική ευθεία για τις εκλογές…

Εδώ και 9 χρόνια η οικονομική πολιτική της Περιφέρειας δεν περιλάμβανε επενδύσεις στον τουρισμό της Κρήτης, που αποτελούσε αναμφίβολα τον κυριότερο άξονα ανάπτυξής της. Δεν περιλάμβανε ούτε μέτρα που θα έδιναν κίνητρα για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Ακόμη και όταν αποφασίστηκε, οι Περιφέρειες, μέσω των Περιφερειακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων (ΠΕΠ), να συμβάλλουν στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και την αύξηση των ιδιωτικών επενδύσεων, ο κ. Αρναουτάκης αποφάσισε να συμβάλλει με συνολική δημόσια δαπάνη 5,9 εκατ. ευρώ για ολόκληρη τη Κρήτη, όταν π.χ. η πολύ μικρότερη Περιφέρεια του Β. Αιγαίου έδινε τα διπλάσια χρήματα.

Και έρχεται τώρα ο κ. Αρναουτάκης να ζητάει από το αρμόδιο υπουργείο την ένταξη όλων των επενδυτικών σχεδίων για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις…Στάχτη στα μάτια των Κρητικών, κλασική προεκλογική παροχολογία μιας άλλης εποχής.

Αν ο κ. Αρναουτάκης είχε σπείρει εγκαίρως, τώρα οι Κρητικοί θα θερίζαμε.

Τα σχόλια είναι κλειστά.