Νέα προγράμματα “Ειδικής Φυσικής Αγωγής” εκγύμνασης για ΑμεΑ από τον Δήμο Χανίων

Ημερομηνία:

Από το Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου Χανίων ανακοινώνεται η έναρξη καθημερινών προγραμμάτων εκγύμνασης “Ειδικής Φυσικής Αγωγής” από εξειδικευμένους και έμπειρους καθηγητές Φυσικής Αγωγής.

Τα προγράμματα που θα εφαρμόζονται σε εξατομικευμένο επίπεδο, ατομικά ή σε μικρές ομάδες, απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες.

Σκοπός του προγράμματος είναι η βελτίωση της φυσικής κατάστασης και η ανάπτυξη των βασικών κινητικών δεξιοτήτων. Το πρόγραμμα αποσκοπεί στην κινητοποίηση των Ατόμων με Αναπηρία που επιθυμούν και μπορούν να αθληθούν με σκοπό τη δημιουργική τους απασχόληση και την κοινωνικοποίηση παιδιών και ενηλίκων.

Τα μαθήματα είναι δωρεάν και διεξάγονται καθημερινά κατόπιν ραντεβού στο κλειστό Γυμναστήριο Κλαδισού. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο γραφείο Αθλητισμού του Δήμου Χανίων στο 2821341790 κάθε Τρίτη και Παρασκευή από τις 11.00 έως τις 15.00 για τον καθορισμό των ραντεβού.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χανιά:Γεύματα αγάπης από την ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ FAMILY την...

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος την ημέρα των...

«Εορτασμός Θεοφανίων στον Δήμο Πλατανιά”

Με λαμπρότητα και κατάνυξη εορτάστηκαν και φέτος τα Θεοφάνια...

Χανιά:Γεύματα αγάπης από την ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ FAMILY την...

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος την ημέρα των...

«Εορτασμός Θεοφανίων στον Δήμο Πλατανιά”

Με λαμπρότητα και κατάνυξη εορτάστηκαν και φέτος τα Θεοφάνια...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ηράκλειο:Σύλληψη ατόμου για κλοπή

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπές και παραβάσεις νουθεσίας περί όπλων Η...

Εκτός ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖA ο Νίκος Φαραντούρης με απόφαση Φάμελλου

Ο ευρωβουλευτής οφείλει να παραδώσει την έδρα στο κόμμα...